η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε πως αντάλλαξε μηνύματα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, και της εξήγησε πως δεν ταξίδεψε στο Ντουμπάι με δικά του έξοδα, αλλά με έξοδα της εταιρείας που εργάζεται.

Και σιγά που τον πιστέψαμε....

Τα μηνύματα Σταματίνας Τσιμτσιλή - Πέτρου Κωστόπουλου με αφορμή το ταξίδι του στο Ντουμπάι

Ποικιλοτρόπως σχολιάστηκε το γεγονός ότι αρκετοί Έλληνες celebrities άλλαξαν χρόνο στο Ντουμπάι, την ώρα που στη χώρα μας ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι περισσότεροι που βρέθηκαν στο κοσμοπολίτικο εμιράτο επέλεξαν το φημισμένο Nammos Dubai για να υποδεχθούν το 2021.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πέτρος Κωστόπουλος με τη σύντροφό του, Κατερίνα Λιόλου.

Το πρωί της Δευτέρας η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως αντάλλαξε μηνύματα με τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος της εξήγησε πως δεν ταξίδεψε στο Ντουμπάι με δικά του έξοδα, αλλά με έξοδα της εταιρείας που εργάζεται.

«Χθες ανταλλάξαμε πάρα πολλά μηνύματα με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Αυτό που τον πείραξε είναι ότι είπαν πως μας κοροϊδεύει και πως γίνεται να είναι χρεωκοπημένος, να μην έχει λεφτά και να κάνει ζωάρα στο Ντουμπάι. Αυτό που μου ζήτησε εμένα προσωπικά και θέλω να πω, είναι ότι εκεί ήταν με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εταιρεία που δουλεύει.

Δεν ήταν με δικά του έξοδα, γιατί δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει ένα τέτοιο ταξίδι για εκείνον και τη σύντροφό του. Μου είπε ότι πέρα από τους celebrities είχε και 2-3 χιλιάδες Έλληνες» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.