Πέμπτη, Ιανουαρίου 21

Το Δημόσιο σε αποσύνθεση με πρόσχημα την πανδημία

lykavitos.gr---Με πρόσχημα την εφιαλτική πανδημία, το δημόσιο έχει κατεβάσει ρολά και η πλειοψηφία των υπαλλήλων… αγνοείται.

Ακόμα και σε επείγουσες περιπτώσεις, όσοι καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τα γκισέ των υπηρεσιών φεύγουν εξοργισμένοι, γιατί οι υπάλληλοι τους παραπέμπουν σε ηλεκτρονικά ραντεβού, τα οποία και πάλι δεν τηρούνται.

Για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει αρκεί να σας αναφέρω την αγωνία και την ταλαιπωρία σαράντα χιλιάδων πολιτών, οι οποίοι έπρεπε να καταθέσουν μέχρι τις 15 Ιανουαρίου τα δικαιολογητικά για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Από αυτούς μόνο πέντε χιλιάδες κατάφεραν να συγκεντρώσουν τα σχετικά δικαιολογητικά και οι υπόλοιποι κινδυνεύουν να δουν τα σπίτια τους να βγαίνουν στο σφυρί.

Η κυβέρνηση οφείλει να παρέμβει άμεσα, προκειμένου να αποκατασταθούν στοιχειωδώς οι λειτουργίες του δημοσίου τομέα, όπου πολλοί υπάλληλοι εξέλαβαν την τηλεργασία ως ευκαιρία για παρατεταμένες διακοπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .