Πέμπτη, Ιανουαρίου 14

Συγκλονίζει ο Σταύρος Ζαλμάς «Έπαθα καρκίνο και φυματίωση»

Σταύρος Ζαλμάς

Δείτε όλα όσα είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.

Ο Σταύρος Ζαλμάς που θα βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Η ζωή είναι στιγμές» κάνει μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία του. 

Ο Σταύρος Ζαλμάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» του Ανδρέα Ροδίτη, όπου, όπως βλέπουμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Pop Up, μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του, κατά την οποία έπαθε καρκίνο και φυματίωση.

«Όταν εργαζόμουν σε τράπεζα “πνιγόμουν” σε αυτό το εργασιακό περιβάλλον και έπαθα ψυχοσωματικά. Από την άλλη είχα μέσα μου αυτή τη φλόγα της υποκριτικής που με… έκαιγε. Κουβαλούσα πάρα πολύ δύσκολα τον Ζαλμά μέσα μου. Τα πρώτο σύμπτωμα ήταν απώλεια της λίμπιντο. Το δεύτερο σύμπτωμα ήταν βλεφαρόπτωση, πτώση των μαλλιών, αδυναμία να ξυπνήσω το πρωί. Εν συνεχεία καρκίνος στο στόμα και φυματίωση.

Όπως είδαμε στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από το «Pop Up» του Alpha, ο ηθοποιός μιλάει πρώτη για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε την περίοδο που εργαζόταν σε τράπεζα, πριν ασχοληθεί με την υποκριτική. Όλα αυτά προς το τέλος της θητείας μου, λίγο πριν παραιτηθώ. Για τη φυματίωση έκανα θεραπεία, αλλά τα υπόλοιπα όλα, έξι μήνες μετά την παραίτησή μου ήταν σαν να μην τα είχα», είπε ο Σταύρος Ζαλμάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .