Πέμπτη, Ιανουαρίου 7

Ποια ήταν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ

Ποια ήταν η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ. Πρόκειται για την Ashli Babbitt, όπως επιβεβαίωσε ένας φίλος της στο Fox News.

Η Babbitt ήταν βετεράνος των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ. Υπηρέτησε σε τέσσερις αποστολές με την Πολεμική Αεροπορία και διέμενε στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια, όπου εδρεύει και η δεύτερη μεγαλύτερη ναυτική βάση των ΗΠΑ. 

Η Babbitt ήταν φανατική υποστηρίκτρια του προέδρου Τραμπ, όπως ανέφερε ο σύζυγός της στο δίκτυο WTTG-TV. Η γυναίκα φέρεται να ήταν ενεργό μέλος της ομάδας που οργάνωσε την κάθοδο των οπαδών του Τραμπ στην Ουάσιγκτον και την εισβολή στο Καπιτώλιο.

«Δεν ξέρω γιατί αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο» δήλωσε η πεθερά της στα ΜΜΕ. Ο σύζυγός της δεν ήταν μαζί της στην εισβολή στο Καπιτώλιο. Δεν την ακολούθησε καν στην Ουάσιγκτον. Το ζευγάρι είχε μια επιχείρηση. «Έχω μουδιάσει, είμαι απελπισμένη. Κανένας από την Ουάσιγκτον δεν ενημέρωσε τον γιο μου και το μάθαμε από την τηλεόραση» πρόσθεσε η πεθερά της, Robin Babbitt.

Σύμφωνα με τη NY POST η Ashli μία ημέρα πριν τα επεισόδια δημοσίευσε στο Twitter: «Τίποτα δεν θα μας σταματήσει… Μπορούν να προσπαθήσουν και να προσπαθήσουν ξανά και ξανά, αλλά η καταιγίδα είναι εδώ και θα προσγειωθεί στην Ουάσιγκτον σε λιγότερες από 24 ώρες. Σκοτάδι στο φως». Το εν λόγω tweet «εξαφανίστηκε» λίγες ώρες μετά..zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .