Τρίτη, Ιανουαρίου 12

ΜΕΛΑΝΙΑ: Το Έθνος μας πρέπει να επουλώσει τις πληγές του με τάξη. Μην γελιέστε, καταδικάζω απερίφραστα την βία μέσα στο Καπιτώλιο.



Μπορεί τα ΜΜΕ να ήθελαν την Melania Trump να μην σχολιάζει την επίθεση στο Καπιτώλιο, ωστόσο εκείνη πέντε μέρες μετά την εισβολή των οπαδών του Trump, αποφάσισε να επανεμφανιστεί, να πάρει θέση και μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του Λευκού Οίκου να καταδικάσει το γεγονός.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Donald Trump - η οποία βάση του CNN την στιγμή της επίθεσης πραγματοποιούσε φωτογράφιση στον Λευκό Οίκο- καταδίκασε το συμβάν λέγοντας πως λυπάται για την απώλεια ανθρωπίνων ζωών. Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κουτσομπολιό που δέχτηκε και στα όσα -λανθασμένα κατά τα λεγόμενά της- ακούστηκαν για το πρόσωπό της.

«Το Έθνος μας πρέπει να επουλώσει τις πληγές του με τάξη. Μην γελιέστε, καταδικάζω απερίφραστα την βία μέσα στο Καπιτώλιο. Η βία δεν είναι ποτέ αποδεκτή», λέει σε κάποιο σημείο της δήλωσής της και προσθέτει: «Το βρίσκω ντροπιαστικό που γύρω από αυτά τα τραγικά γεγονότα υπήρξαν αλαζονικά κουτσομπολιά, αδικαιολόγητες προσωπικές επιθέσεις και ψευδείς παραπλανητικές κατηγορίες για μένα – από ανθρώπους που θέλουν να είναι μέσα σε όλα και να έχουν ατζέντα. Δεν πρέπει σε μία τέτοια στιγμή να χρησιμοποιείται για προσωπικό κέρδος».

Στην συνέχεια, αποχαιρετά τον αμερικανικό λαό από την θέση της ως Πρώτη Κυρία λέγοντας: «Ήταν η μεγαλύτερη τιμή στην ζωή μου να είμαι η Πρώτη Κυρία της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω τα εκατομμύρια των Αμερικανών που υποστήριξαν τον σύζυγό μου κι εμένα τα τελευταία 4 χρόνια και έδειξαν τι σημαίνει αμερικανικό πνεύμα. Είμαι ευγνώμων σε όλους σας που με αφήσατε να σας υπηρετήσω σε τομείς που αγαπώ».
Πηγή: Must

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .