Δευτέρα, Ιανουαρίου 4

Τάνια Ρόμπερτς: Πέθανε η «Σίνα, η Βασίλισσα της Ζούγκλας» και «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ»

tanyaroberts_2

Για τους πολλούς θαυμαστές της, η  εντυπωσιακή καλλονή υπήρξε ένας καλτ θρύλος - Κατέρρευσε, ενώ είχε βγάλει τα σκυλιά της για βόλτα

Η ηθοποίος Τάνια Ρόμπερτς, γνωστή για τους ρόλους της στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «A View to a Kill» και στο φιλμ «Σίνα, η Βασίλισσα της Ζούγκλας» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με το Variety, η Ρόμπερτς είχε βγάλει τα σκυλιά της βόλτα της Παραμονή των Χριστουγέννων όταν ξαφνικά κατέρρευσε στον δρόμο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Cedars-Sinai του Λος Άντζελες, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Απ' όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η αιτία θανάτου δεν δείχνει να έχει σχέση με την Covid-19.

A View To a Kill Movie CLIP - Buying or Selling (1985) HD


«Είμαι συγκλονισμένος. Ήταν πανέξυπνη και πανέμορφη, και αισθάνομαι σαν κάποιος να στέρησε ένα φως από τη ζωή μας. Αυτή η γυναίκα ήταν πραγματικά ένας άγγελος: ο πιο γλυκός άνθρωπος που θα συναντούσες ποτέ, με μια τεράστια καρδιά. Αγαπούσε τους φαν της και δεν νομίζω να είχε συνειδητοποιήσει ποτέ πόσα πολλά σήμαινε για αυτούς», δήλωσε στο Hollywood Reporter o εκπρόσωπος της οικογένειάς της εκλιπούσας και προσωπικός της φίλος, Μάικ Πίνγκελ.

Sheena (1984) Trailer


Γεννηθείσα ως Βικτόρια Λι Μπλουμ, η εντυπωσιακή καλλονή που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως Τάνια Ρόμπερτς ακολούθησε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα στο μόντελινγκ, προτού κάνει τα πρώτα της βήματα στο θέατρο και τον κινηματογράφο.

Το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη έγινε το 1975 με την ταινία «The Last Victim». Στη συνέχεια εμφανίστηκε σε πολλά φιλμ που τη μετέτρεψαν σε καλτ είδωλο, όπως τα «The Beastmaster» (1982), «Sheena: Queen of the Jungle» (1984), «Body Slam» (1987) και «Night Eyes» (1990).

H εμφάνισή της ως «Στέισι Σάτον» στο φιλμ του Μποντ με πρωταγωνιστή τον Ρότζερ Μουρ ήταν σίγουρα ένα από τα highlight της καριέρας της, ενώ οι Αμερικανοί την γνωρίζουν κυρίως μέσα από τον ρόλο της «Μιτζ Πινσιότι» στο δημοφιλές sitcom «That '70s Show». H ηθοποιός είχε υποδυθεί επίσης την «Τζούλι Ρότζερς» στην τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς των «Αγγέλων του Τσάρλι».

H Μπριτ Έκλαντ, που υποδύθηκε επίσης ένα Bond girl στο «The Man With The Golden Gun» (1974) αποχαιρέτισε την ηθοποιό στο Twitter ενώ συγκινητικά είναι και τα μηνύματα από φαν που αποτίουν φόρο τιμής στη Ρόμπερτς.





Protothema.gr
 
https://www.protothema.gr/life-style/article/1081123/tania-roberts-pethane-i-sina-i-vasilissa-tis-zouglas-kai-vond-girl/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .