Δευτέρα, Ιανουαρίου 11

Καραντίνα μέχρι το Πάσχα και... βλέπουμε - Αν δεν εμβολιαστεί ο πληθυσμός δεν θα αρθεί η καραντίνα

 Παρατείνεται για μια τουλάχιστον εβδομάδα ακόμη, μέχρι τις 18 Ιανουαρίου το καθεστώς του lockdown, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά αυτό είναι «λεπτομέρεια», αφού κανείς πλέον δεν αναμένει ότι οι Έλληνες θα «ξεκλειδωθούν» πριν δεχθούν να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στην παράταση του lockdown και στην παράταση αναστολής του click away, μετά και τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, οι οποίοι, στον αντίποδα πρόκριναν το άνοιγμα των Δημοτικών σχολείων και των Νηπιαγωγείων από την ερχόμενη Δευτέρα.


Πρακτικά πριν από το Πάσχα δεν πρόκειται να υπάρξει άρση των μέτρων ή τουλάχιστον του lockdown και για μετά το Πάσχα είναι ερώτημα αν αυτό θα συμβεί και σε ποιο βαθμό.


Το πιεστικό ερώτημα είναι τι θα γίνει με την ανεργία που «μετρά» 2,5 εκατ. πολίτες αυτή την στιγμή. Αλλά αυτό θα απασχολήσει μετά τις εκλογές τη νέα κυβέρνηση...


Δείτε στο pronews.tv όλη την ενημέρωση της κυβέρνησης για την πορεία της πανδημίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .