Νέες καταγγελίες εναντίον του Κιμούλη από Έλληνα ηθοποιό ---Διέλυσε φιλίες, κατέστρεψε προσωπικότητες, γιατί έτσι γούσταρε και γιατί μπορούσε.

Νέες καταγγελίες εναντίον του Κιμούλη από Έλληνα ηθοποιό

Η εξομολόγηση-σοκ που έκανε την Τρίτη η Ζέτα Δούκα κατηγορώντας τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακή βία, συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Λίγη ώρα μετά, σειρά πήρε η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία κατήγγειλε επίσης τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό.

Ακολούθησε και ο ηθοποιός Φάνης Παυλόπουλος, ο οποίος μίλησε για τη δική του εμπειρία στη σχολή του Γιώργου Κιμούλη, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει, κάνοντας σε ανάρτησή του έκανε λόγο, για «3 χρόνια με φόβο, κατάχρηση εξουσίας, ταπείνωση, μισογυνισμό, χειραγώγηση, εκμετάλλευση,

κλάματα, δουλοπρέπεια, τοξικότητα, ψυχολογική βία, τσακωμούς».


Αναλυτικά η ανάρτηση του Φάνη Παυλόπουλου:

«20 χρόνια μετά. 3 χρόνια στη σχολή του. 3 χρόνια με φόβο, κατάχρηση εξουσίας, ταπείνωση, μισογυνισμό, χειραγώγηση, εκμετάλλευση, κλάματα, δουλοπρέπεια, τοξικότητα, ψυχολογική βία, τσακωμούς. Διέλυσε ένα ολόκληρο έτος, φιλίες, κατέστρεψε προσωπικότητες, γιατί έτσι γούσταρε και γιατί μπορούσε. Την τελευταία ώρα μιλάω με συμφοιτητές που κλαίνε με λυγμούς γιατί θυμήθηκαν τι ζούσαμε αυτά τα χρόνια στη σχολή του. Σήμερα συνειδητοποίησα γιατί, όταν κάποιοι με ρωτάνε σε ποια δραματική σχολή να δώσουν εξετάσεις, δίνω πάντα την ίδια απάντηση. "Σε καμία"».

 https://www.govastileto.gr/lifestyle/nees-katagelies-enantion-tou-kimouli-apo-elina-i8opio/