Πέμπτη, Ιανουαρίου 7

Ο πασίγνωστος «γαλάζιος» πρώην υπουργός, το εξώγαμο και η απειλή του γάμου! «Θα σε καταστρέψω αν δεν αναγνωρίσεις το παιδί μου»

kouiz

Η ερωτική  περιπέτεια εκτός γάμου ενός πρωτοκλασάτου υπουργού της Νέας Δημοκρατίας μάλλον όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα έχει καλό τέλος.

Ύστερα από την αποτυχία του να εκλεγεί στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στον Νότιο τομέα της Β’ Αθηνών ήρθε να πέσει πάνω του και νέο σκαμπίλι από την άτιμη την ζωή! Πασίγνωστος πολιτικός που του αρέσει ο ποδόγυρος, αποφάσισε να γευτεί την αγκαλιά μιας δραστήριας ιδιαιτέρα γραμματέα που τον τελευταίο καιρό τσιλημπούρδιζε μαζί της.

Η γνωριμία τους έγινε στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά. Ο ίδιος είναι χωρισμένος 2-3 φορές και ελεύθερος φυσικά να… ξενοκοιμάται. Έλα όμως που αυτή την φορά… πέρασε το ποτάμι και η Παυλίνα, συμμαθήτρια της παρουσιάστριας Καινούργιου, διανύει αισίως τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι προσπάθειες του π. υπουργού να την πείσει ώστε να μην προχωρήσει η κύησή της απέτυχαν. Η κοπέλα απαιτεί γάμο εδώ και τώρα και φυσικά αναγνώριση του παιδιού. Οι καυγάδες μεταξύ τους είναι έντονοι και πολλές φορές φεύγουν από τα όρια. «Θα σε καταστρέψω αν δεν αναγνωρίσεις το παιδί μου». Είναι πλέον η συνηθισμένη πρόταση που ακούγεται από τα χείλη της.

Αυτή την περίοδο διαπραγματεύονται, αν ο γάμος τελικά θα είναι πολιτικός ή θρησκευτικός. Το Μαξίμου έχει πληροφορηθεί το επικείμενο σκάνδαλο, και αυτή την περίοδο είναι το τελευταίο που θα ήθελε να προστεθεί στην πλάτη του. Αυτός είναι ίσως και ο λόγος ότι παρά το γεγονός ότι ο π. υπουργός είναι βαρύ όνομα, δεν αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση ούτε ως οδηγός λεωφορείου.

Είναι βέβαια και τα εικονικά τιμολόγια που συνεργάτης του έκοψε σε έμπορο όπλων για να δικαιολογήσει μια μίζα και τον τελευταίο καιρό αρχίζουν και κυκλοφορούν στην πιάτσα πολλά και διάφορα.

Πηγή: edolio5.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .