Παρασκευή, Ιανουαρίου 15

Η ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ...


ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ TV...

Είδαμε στα ...συστημικά ΜΜΕ τους…

-να προβάλουν Βίντεο Αγιασμού των Υδάτων, του 2015 ως... τελεσθέν το 2021...

-να προβάλλουν ΜΗ ΙΑΤΡΟ, (βιολόγο), που δεν έχει ακουμπήσει άρρωστο στην ζωή του, να μας κουνά το δάκτυλο για τον εορτασμό των Θεοφανείων και …να μας δίνει οδηγίες για τον χειρισμό της επιδημίας, από την ...Γενεύη...

-να έχουν μόνιμο κάτοικο, «άκαπνο» γιατρό που ασχολείται με τα οικονομικά της υγείας και όχι με ασθενείς, (θυμίζουμε ότι ήταν το ..δεξί χέρι του …Γιωργάκη με το IQ .. ραδικιού, που μας «έσωσε» οικονομικά, βάζοντάς μας στα μνημόνια !!!) και τώρα είναι σύμβουλος του ΜασCούλη, να μας δίνει οδηγίες από το... Λονδίνο!

ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ;;;

Υ.Γ. Μήπως ο ..εξ Ελβετίας ομογενής γενετιστής αντιλήφθηκε ότι οι Εκκλησίες σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη λειτουργούν;;;

Παρά το lock down;;;

Ο Χριστός να μας δίνει φώτιση  να αποφεύγουμε την ΣΥΓΧΥΣΗ και να σκεφτόμαστε και να αντιδρούμε σωστά και σοφά σε όσα μας συμβαίνουν!!!

Ο Άγιος Θεός να φωτίζει και τους πολιτικούς μας σε Μετάνοια!!!

Κωνσταντίνος Μίχος    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .