ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΟΚ (σε δημόσιο Νοσοκομείο) τα τινάζει όλα στον αέρα! «ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ οι παρενέργειες από το εμβόλιο...»

Μέγα θέμα -που επηρεάζει κατά πολύ και την όλη υπόθεση και μέχρι τώρα διαδικασία του εμβολιασμού- δημιουργείται από την αποκάλυψη εγγράφου που διακινείται σε νοσοκομείο και αναφέρει ότι δεν είναι γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες παρενέργειες από το εμβόλιο – ακόμη και «θανατηφόρες».

Οπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος, στο νοσοκομείο Καρδίτσας, στο πλαίσιο του εμβολιασμού του υγειονομικού προσωπικού, μοιράστηκε έντυπο συναίνεσης, στο οποίο όσοι επιθυμούν να εμβολιαστούν καλούνται να υπογράψουν ότι συναινούν «παρ’ όλο που μέχρι τώρα δεν είναι γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο ακόμη και θανατηφόρες».

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας αναγκάστηκε να ζητήσει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας,

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:
Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ζήτησε την παραίτηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και έδωσε εντολή στον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση, προκειμένου να διερευνηθεί η διακίνηση εγγράφου συναίνεσης για τον εμβολιασμό από την Επιστημονική Επιτροπή του Νοσοκομείου, κατά παράβαση των οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, και να αποδοθούν ευθύνες. Είναι αυτονόητο πως το εν λόγω απαράδεκτο έγγραφο ανακλήθηκε άμεσα.

Το επίμαχο έγγραφο
«Απίθανα πράγματα συμβαίνουν με τον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού» κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφία του επίμαχου εντύπου. Όπως διακρίνεται, το έντυπο δεν περιλαμβάνει καμία σφραγίδα ή υπογραφή για το ποιος ζητεί τη συναίνεση – αν για παράδειγμα είναι πρωτοβουλία του νοσοκομείου ή της αρμόδιας ΥΠΕ.

Πάντως τα ερωτήματα που δημιουργούνται, ύστερα από τη γνωστοποίηση του εγγράφου αυτού, είναι πλέον μεγαλύτερα για το θέμα του εμβολίου και η ανησυχία όπως και η αβεβαιότητα δεν αντιμετωπίζονται παρά την απομάκρυνση του διοικητή...