Σάββατο, Ιανουαρίου 9

Ζουμε πράγματα παραδοξα,ενορχηστρωμενα(?),Σημεία των Καιρων!!

Ενω στην Ελλαδα απαγορευοντε οι Θειες Λειτουργειες,Λιτανειες,Καμπανες,καλαντα,στα Κοιμητηρια παει ΜΑΝΑ να αναψει το καντηλι του παιδιου της και αντι το περιπολικο και δρομο να την ανοιξει και οπλα να της παρουσιασει,την κοβουν κληση 300€!

Σημερα Θεοφανεια στο Πατριαρχειο Κωνσταντινουπολεως,μεσα στη καρδια των "κακων"

Τουρκων,των Κεμαλιστων,Γκριζων λυκων,με εναν θανατηφορο Κοροναιο να καλπαζει,που οι Τουρκοι κρυβουν τα χιλιαδες θυματα κοροναιου οπως τα Ελληνικα ΜΜΕ λενε,που τα ΚΤΕΛ τους κουβαλουν νεκροκασες,οπως τα Ελληνικα ΜΜΕ δειχνουν...εκει λοιπον σημερα,εγινε η Θεια Λειτουργια των Θεοφανειων,με κοσμο στον Πατριαρχικο Ναο,οι καμπανες χτυπουσαν χαρμοσυνα,βγηκαν ολοι μαζι σαν σε λιτανεια μεχρι τον Κερατιο και συνοστισμενοι δεκαδες κοσμος,Αγιασαν τα Υδατα !

Προ ημερων ο ΣΚΑΙ εδειξε καλαντα στην Κωνσταντινουπολη που τα τραγουδουσε η τοπικη ενορια,με τον Ιερεα τους επικεφαλη,μεσα στους δρομους της Κεμαλικης Τουρκιας,του κακου Ερντογαν και οι Τουρκοι που περνουσαν και τους εβλεπαν,το χαιρονταν ολο αυτο!

Και στην Ελλαδα τα καλαντα απαγορευθηκαν!

Το Πασχα την Μ Παρασκευη ειχαν δειξει πλανα απο Κοιμητηρια στην Κωνσταντινουπολη με κοσμο και εδω εμεις δεν τολμουσαμε ουτε απ εξω να περασουμε!

Ας πανε τωρα τα Ελληνικα πλοια στα Δαρδανελια,στην εξοδο των Αγιασμενων νερων του Βοσπορου,να περιμενουν τα θαλασσια ρευματα να φερουν το Αγιασμενο Νερο,να Αγιασουν τις προπελες τους!

Περιμεντε να μας Αγιασουν τα νερα του Αιγαιου,ο Βοσπορος!!

Τρεχα Κουλη φραξε την εξοδο των νερων στα Δαρδανελεια,μην πεσουν και Αγιασουν το Αιγαιο και τη Μεσογειο και μας μολυνουν τις θαλασσες μας με κοροναιο!

Παλι η Τουρκοι μας ξελασπωσαν και θα μας ξαναξελασπωσουν-ξυπνησουν!

Και καποιοι αναρωτιουντε γιατι η Πολη ειναι σκλαβωμενη στους Τουρκους 6 αιωνες?

Και περιμενουν να ξαναγινει Ελληνικη!!

Βρε ΟΥΣΤ,που ειμαστε εμεις αξιοι να μας δωσει ο Θεος την Βασιλευουσα!

Χιλιες φορες Τουρκικη! Μας αναστειλωνουν τους Ναους,μας συντηρουν τις αρχαιοτητες,επιτρεπουν θρησκευτικες Τελετες...και αν καποτε γινουμε ΑΞΙΟΙ να μας δωθει η Πολη,θα μας δωθει!!

Προς ωρας ΚΥΡΙΟΙ τρεξτε στα Δαρδανελια να Αγιαστειτε!!!

Εως τωρα λεγαμε "βλεπει τον Σταυρο και γινεται Τουρκος" και τωρα θα λεμε,"βλεπει το Σταυρο και γινεται Κουλης"!

Ειναι σχιζοφρενικο ρε φιλε,να επιδιωκουν διακαως να παρουν ηγετικους θοκους σε μια Πατριδα Ορθοδοξη,με στενους οικογενιακους δεσμους και να θελουν ολα να τ αλλαξουν! Κοβουν Παρελασεις,κλεινουν Εκκλησιες,δεν θελουν να ακουνε Εθνικους υμνους,βγαζουν την Σημαια απ τα γραφεια τους,που ο Ελληνικος λαος πληρωνει και τα γραφεια τους και αυτους τους ιδιους!

Σαν να θελω εγω να γινω πρωθυπουργος,ΠτΔ στο Ιραν και να θελω να κλεισω τα τζαμια τους και να δινω αδειες οδηγησεως στις γυναικες τους...!!

Δεν φταινε φυσικα μονο οι πολιτικοι!

Η επισημη Εκκλησια πηρε αδεια απ το κρατος και ανοιξε τους Ναους τα Χριστουγεννα με 25-50 ανθρωπους!

Ψαξτε στις ενοριες σας και ρωτηστε ποιοι ηταν αυτοι οι 25-50 που μπηκαν μεσα στο Ναο!! Εγω σας λεω οτι εγινε κανονικο ΦΕΙΣ ΚΟΝΤΡΟΛ και βαλαν μεσα μονο τους δικους τους και οχι πχ τους 50 πρωτους που πηγαν στην Εκκλησια το πρωι!!

Και δεν χρειαζεται να σας το πω αυτο εγω!

Αν θελετε να το διαπιστωσετε αν λεω η' οχι αληθεια,καντε αλλο τεστ,παντε στην Μητροπολη,το ιδιο ατομο,μια φορα με φορμα εργασιας με την γυναικα σας και τα 5 παιδια σας και ζητηστε τον Μητροπολιτη και την αλλη φορα παντε με την Πορσε Καγιεν με ενα ξεκωλο μαζι για συντροφο σας και πειτε στην εισοδο οτι θελετε να συναντησετε τον Μητριπολιτη για να κανετε ΚΑΠΟΙΑ δωρεα!!

Και θα δειτε ποτε θα εμφανισθει και ποτε θα κρυφτει ο Μητροπολιτης!!

Θα δειτε σε ποιον απ τους δυο θα στρωσουν και κοκκινο χαλι!!

Ευτυχως εχει και καλους Μητροπολιτες και κρατανε δυνατα!!

Η' ο γυαλος ειναι στραβος,η' εμεις στραβα αρμενιζουμε!! 


Γ.Ν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .