Δέος! Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζει τεράστιο αετό για την “Αγιά Σοφιά”

aetos

Η ΑΕΚ μετράει αντίστροφά για να μπει στην «Αγιά Σοφιά-OPAP ARENA» και τα έργα προχωρούν με γοργό ρυθμό.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζει όμως και… κάτι ακόμη, καθώς το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα το κοσμεί ένας τεράστιος ατσάλινος Δικέφαλος Αετός, τον οποίο θα τον κατασκευάσει ο γλύπτης που έχει κάνει τον Αετό που υπήρχε στο Groupama Arena της Βουδαπέστης, αλλά και τον ακόμα μεγαλύτερο που έχει κάνει για το Mercedes-Benz Stadium στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Ο ατσάλινος αετός με άνοιγμα φτερών 27 μέτρα που θα τοποθετηθεί στην πλατεία μπροστά από το μεγάλο κτίριο με τα μουσεία και θα αποτελέσει αυτόνομο πόλο έλξης επισκεπτών.

Ο τεράστιος αετός που ετοιμάζει ο Μελισσανίδης θα κοσμεί το γήπεδο αριστερά στην μικρή πλατεία όπως βλέπουμε το κτίριο μπροστά από τη σκεπαστή.

Σύμφωνα με την «Ώρα» της Πρωτοχρονιάς, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τον γλύπτη που προαναφέραμε, ο οποίος είναι Ούγγρος και μένει στις ΗΠΑ, με τον γλύπτη να περιμένει το τελικό σχέδιο.

Να τονίσουμε ξανά πως πρόκειται για Δικέφαλο Αετό, ο οποίος θα γίνει από ανοξείδωτο ατσάλι και όπως είναι κατανοητό θα αποτελέσει από μόνος του πόλος έλξης επισκεπτών απ’ όλων τον κόσμο.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει έρθει σε επαφή με τον γλύπτη, αλλά προφανώς ακόμη περιμένουμε τα τελικά σχέδια και την συμφωνία για να προχωρήσει το τρομερό έργο.

Πηγή: enwsi.gr