Βασικοί όροι θαλάσσιου δικαίου.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βγήκε και ο μόγγολος ο Τσαβούσογλου να απευθύνει πρόσκληση στα εδώ ελληνόφωνα λαμόγια για διερευνητικές επαφές με ειλικρινή βούληση και εποικοδομητική διάθεση. Ωστόσο, τόνισε ότι η ατζέντα των διερευνητικών επαφών είναι συγκεκριμένη και δεν μπορεί να αλλάξει.!! Σοβαρά;; Τεράστια "δύναμη" η Τουρκία και μας λέει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να αλλάξει.!!

Άκου καλά μόγγολε και μάθε το εξής...Με Κούλη, Τσίπρα, Φώφη, Βελόπουλο, Μιχαλολιάκο, Κουτσούμπα και όλα τα υπόλοιπα παλικάρια  και τσιρλίντερς που έχουν περάσει από την Βουλή όλα αυτά τα χρόνια, η Τουρκία ακόμα είναι στο ΘΑ...

Φανταστείτε δηλαδή να είχαμε και πολιτικό προσωπικό που θα ενδιαφερόταν για την Ελλάδα και όχι για τα συμφέροντα που βρίσκεται από πίσω του. Απλά γελάω με την αστεία προπαγάνδα των Τούρκων. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι πρέπει να υποτιμήσουμε τον εχθρό.Αλλά δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε και τα χαμόγελα που μας χαρίζουν κατά καιρούς οι δηλώσεις τους. Οπότε "ειδικέ" του παστουρμά Τσαβούσογλου βλέπε την άνωθεν φώτο για  να μαθαίνεις για τους βασικούς όρους  θαλασσίου δικαίου.!

Τρεις καθορίζουν την ανατολική Μεσόγειο. 3 χώρες ... -1 Ισραήλ ( που δεν σας εμπιστεύονται επειδή υποστηρίζετε τους Παλαιστίνιους και ξέρουν πόσο φίδια είστε) -2 Αίγυπτος (που θέλουν να σας φτύσουν κατάμουτρα καθώς πήγατε να τους βάλετε τους Αδελφούς Μουσουλμάνους) -3  την Ελλάδα που διπλωματικά σας πάει... τραίνο όσο μπορεί . Προσπαθήσατε να σπρώξετε 100.000 λαθροπηθίκους στον Έβρο και αποτύχατε, προσπαθήσατε να σύρετε την Ελλάδα σε θερμό επεισόδιο με το Ουρούκ Ρέις και μείνατε με την τρύπα στο Κεμάλ Ρέις, ψάχνατε τα ελληνικά F16 πως πήγαν στην Κύπρο..Όσο και να προσπαθήσετε η Ελλάδα θα είναι εδώ μπροστά στη μούρη σας και για να κολυμπήσετε πέρα από τα 3 μίλια θα πρέπει να της ζητάτε την άδεια της.

Ειδικά για τα F16, γελάνε και οι πέτρες.

Φαντάζομαι τον κρύο ιδρώτα που θα σας έλουσε, όταν καταλάβατε για άλλη μία φορά στην πράξη, ότι οι πολυδιαφημισμένοι S400 μπορούν να γίνουν σκόνη αν χρειαστεί.! Έχει αρχίσει και ραγίζει το τσιμέντο στα θεμέλια του πυρηνικού σταθμού που πάτε να κάνετε...θρύψαλα θα γίνει πριν προλάβετε να ολοκληρώσετε το έργο.!!