Κυριακή, Ιανουαρίου 24

Εξοπλισμοί, κορώνας, τουρισμός τα μόνα ενεργά σημεία αναφοράς! Αίσχος.

Μια συμβουλή

Ενα κράτος είναι μια εταιρεία με ανθρώπους, παράδοση, υποχρεώσεις, κέρδη και μέλλον! Στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή έχει χρεοκοπήσει.

Το ανθρώπινο δυναμικό  της χώρας μας είναι χαμηλού επιστημονικού και τεχνικού επιπέδου. To τραίνο της εξέλιξης διεθνώς δεν μπορεί να περιμένει μια μικρή χελώνα με πρωθυπουργούς κουτούς απατεώνες να βγάλει δόντια. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ αλλά στην Ελλάδα δεν έχει γίνει αντιληπτό. Η Ελλάδα βλέπει κώλους στα ΜΜΕ του καρτέλ των 3 εφοπλιστών κώλους,

συνταγές και τη σχετική τεχνολογία αντί για πληροφορίες του σήμερα. Καμμία σοβαρότητα. Εκλειψη ηλίου σε όλα.

Οι ψευδαισθήσεις για τη πραγματικότητα απο τα ΜΜΕ και τους εγκάθετους εσωτερικού και εξωτερικού (όταν πρόκειται για κλοπή φέρνουν και απο έξω και τους βγάζουν στα ΜΜΕ ή και στη κυβέρνηση) δεν μπορούν να ταίζουν τη φτώχεια και οι δοτοί με τους απατεώνες να συνεχίσουν να γίνονται πλουσιότεροι μαζί με τους μέντορές τους.

Δεν μπορείς να πείς πως τα Ελληνικά ΑΕΙ έχουν επίπεδο, άσχετα αν τα ΜΜΕ του Μωυσή και τα βολεμένα παιδάκια της μΣΤΕ θέλουν να δείξουν πως όλα βαίνουν καλώς για να κάθονται στη καρέκλα του φραπέ. Απο παλιά αυτά έκαναν οι μεγαλοδημοσιογράφοι, αρχίζοντας απο ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒλΗΜΑ, τα ελεγχόμενα απο τα γνωστά Κέντρα Παραγωγής Αποτυχίας σε Γωνία. Και ο Κουρής προσέφερε και ο Καραμανλής έδωσε σύνταξη σον γυιό του Ψυχάρη.

Δυστυχώς, δεν βγαίνει άλλο αυτή η τακτική και καμμία ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τεχνητή διαφάνειας δεν έχει νόημα, σε ένα μέρος που όλοι ξέρουν τα πάντα ενώ δεν φτειάχνεται ούτε μπετούγια.

Ο Μητσοτάκης θέλει να μένει πρωθυπουργός για να μιλάει μόνο για τα 30 δις ευρώ του ΕΣΠΑ (πως θα το μασουλήσει με εταιρείες επενδύσεων φαντάσματα και με την αδελφή του στη Θράκη, τί ξέρει η στημένη λεμονόκουπα απο ανάπτυξη) και αγνοεί επι παραδόσει ό,τι μπορεί να τον ρίξει. Υπογράφει και θα υπογράφει τα πάντα με τη Τουρκία. Ο ΤΑΠ χωρίς ενοίκιο λόγω Ντόρας και Αβραμόπουλου της Νοvartis. Σε ποιά χώρα γίνεται αυτό;

Η μίζα και η offshore πάει γόνατο. Ολα τα κόμματα την έχουν χεσμένη. Zεί μόνο η δικαιοσύνη των φτωχών.

Οσο ο θάνατος πλησιάζει οι ευκαιρίες λιγοστεύουν

Στην Ελλάδα ζείτε σε ένα παράλληλο κόσμο που σας έχουν φτειάξει τα ΜΜΕ του Μωυσή, που είναι ψεύτικος. Αρνείστε όλοι να δείτε την πραγματικότητα. Καιρός να τη δείτε, να ξεφύγετε απο τον χαμηλό μέσο όρο που είναι στον πάτο αλλοιώς θα πάτε πιο  κάτω.

 https://zcode-gr.blogspot.com/2021/01/blog-post_34.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .