Τρίτη, Ιανουαρίου 12

Τα πράγματα είναι δυσκολότερα απ’ ότι δείχνουν....



Καλή Δύναμη σε όλους και όλες κι ο καθείς στην γραμμή του.

Γράφει ο Νίκος Πρασσάς

Συγγραφέας - Λονδίνο

Τα πράγματα για την Ελλαδίτσα μας, είναι δυσκολότερα απ’ ότι δείχνουν, επειδή οι ..παγκοσμιοποιητές έφεραν τα ..μισθοφορικά στρατεύματά τους ως «ασυνόδευτα παιδιά» με την προβιά του «δύστυχου» και επιδοτούμενου μετανάστη...

Ενώ, το ΝΑΤΟ, αν «νικήσει» ο Μπάιντεν και επισήμως, θα εφαρμόσει τον κινέζικο στρατό ως επιτηρητή της «ειρήνης» στον κόσμο, όπως ανακοίνωσε ο ΟΗΕ, αφού οι χώρες που ανήκουν στην «ΕΕ και Σ(υντροφ)ία» θα αρκούνται πλέον στην αυστηρή αστυνόμευση των πολιτών τους, μιας και η «ειρήνη» θα είναι το νέο αφήγημα, που θα φυλακίζει τους αντιφρονούντες για να κυκλοφορεί το ποίμνιον ανέπαφον με την πραγματικότητα κι απονήρευτον για την δημόσια α(να)σφάλειά του.

Δεν ξέρω, αν ο στρατός θα πάρει στα χέρια του την κατάσταση για να απελευθερωθεί η Ελλάς, επειδή οι πρωθυπουργεύοντες, έχουν ήδη φέρει σε πέρας το σχέδιο της Καμπάλ με το να μοιράσουν τον … «ξένο» στρατό σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, και το χειρότερο πλησίον στα στρατόπεδα τα οποία έχουν κλείσει.

Θα χυθεί σίγουρα αίμα, αλλά κι αν δεν χυθεί η κατάσταση κι η ομηρία της πατρίδος μας δεν θα αλλάξει εύκολα...

Καλή Δύναμη σε όλους και όλες κι ο καθείς στην γραμμή του.

Οι Ήρωες δεξιά και οι ..της πολιτικής των ανοικτών σκελιών στην απέναντι πλευρά, για να επιβραδύνουν τον θάνατό τους

– Το πόπολο δεν ξυπνάει... Τί κάνουμε;

– Θα βαδίσουμε μόνοι μας. Όσοι πιστοί ακολουθούν.

Το πολύ πολύ να πεθάνουμε με αξιοπρέπεια κι όχι από την μάσκα.

– Συμφωνώ απολύτως!

– Μια ερώτηση, αν μου επιτρέπεις. Είμαι πλέον πεπεισμένος ότι εμβόλιο δεν υπάρχει.

Γνωρίζεις κάτι; Έχεις στοιχεία;

– Το εμβόλιο το εφηύραν στην Κίνα με χρηματοδότηση της Καμπάλ, που δεν αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα, και το μεταδίδουν αργά-αργά, για να τσιπάρουν τον πληθυσμό, επειδή όποιος κερδίσει τον πόλεμο θα πρέπει να τον ελέγχει για να εξοντώνει τους αντιπάλους του που θα απομείνουν.

Η ζωή αναβαθμίζεται ..υποβαθμίζοντας το προϊόν που λεγόταν πριν την πτώχευσή του «άνθρωπος».

Δεν θα πληρώνει φόρους, αφού θα είναι μισθοφόρος δίχως εισόδημα.

Το «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα» θα αποτελεί τον χρόνο διαβίωσής του μετά την μετάνοιά του ή την καθολική του ψυχή τε και σώματι παράδοση.

Εάν ήταν να βρεθεί το εμβόλιο κατά του θανάτου, θα το είχαν κάνει για τον καρκίνο, που το σταμάτησαν τρεις φορές έως τώρα, και εξαφάνισαν τους επιστήμονες εξαγοράζοντας τις πατέντες του.

Διάβασε για να μην γίνεσαι κορόιδο.

Την γρίπη εξ άλλου την καταπολεμάς με τις πατροπαράδοτες συνταγές.

Θυμάμαι τον οικογενειακό παθολόγο μας, τον καλύτερο του Βόλου, επειδή φοβόμουν τα κόκκινα στρογγυλά χάπια του πυρετού αφού με έπνιγαν, που έλεγε στην μάνα μου, κάνε του παιδιού εντριβές με vicks, και δώστου να πίνει χυμούς, κι αν ανέβει ο πυρετός βάλτου στη φλάσκα κρύο νερό με πάγο.

Σε εννέα ημέρες εορτάζω τα 60στά γενέθλια μου.

Δεν έκανα ποτέ εμβόλια και λόγω διατροφής και πίνοντας βότανα δεν παρουσίασα ποτέ αρρώστιες.

Ειδικά μερικές παθήσεις πέτρες στα νεφρά κ.ά. τις αντιμετώπισα με τα πολύτιμα της φύσης βότανα.

Πήγα στον γιατρό πρώτη φορά, για να με σώσει με ένα αντιβιοτικό από το αντιγριππικό εμβόλιο που ελάττωσε την κυκλοφορία του αίματος στον οφθαλμό μου και …έχασα την όρασή μου καταστρέφοντας το οπτικό μου νεύρο στο ένα μάτι.

Κανείς …δεν αποζημίωσε την ψυχική οδύνη και τις επιπτώσεις στον τρόπο ζωής μου, ούτε και θα το κάνει σε όσους νοσήσουν από το οποιοδήποτε εμβόλιο…

Αφού οι ..«καλές» κυβερνήσεις που νοιάζονται για την υγεία των πολιτών ελάττωσαν το υγειονομικό προσωπικό την εποχή που ψήφιζαν την αναγκαιότητα του εμβολίου δια νόμου.

Αλλά και φρόντισαν να απαλλάξουν τους «καλούς» επιστήμονες και τις εταιρείες τους που αγωνίζονται να σώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό από τα ..λάθη τους ή λόγω παρενεργειών.

Και η φάση είναι ότι ..το φάρμακο υπάρχει.

Αυτό δεν λέγεται δημόσια υγεία, αλλά συγκάλυψη στο έγκλημα.

Προτιμώ να πεθάνω μόνος παρά να με πεθάνουν οι άλλοι!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .