Πέμπτη, Ιανουαρίου 7

Γερμανός Γιατρός-Βουλευτής στη Βουλή: Εμβόλιο Δολοφόνος ..Αντισταθείτε στην επιβολή του!!!

Συγκλονιστικός ο Γερμανός Βουλευτής Γιατρός (ΑΜΕΑ με αναπηρία) έχει ακρωτηριασμένο το ένα χέρι. Πονεμένος γι αυτό συμπάσχει πονά την ανθρωπότητα. Πολιτικός και γιατρός….

Το μέλος του κρατικού κοινοβουλίου της Βάδης-Βυρτεμβέργης ο Δρ Heinrich Fiechtner επέκρινε τη γερμανική κυβέρνηση και τα μέσα ενημέρωσης για ατελείωτη προπαγάνδα, παραπληροφόρηση και ψεύτικες ειδήσεις για τον κορονοϊό. Σε μια αποκαλυπτική ομιλία προς το Γερμανικό κοινοβούλιο, ο Δρ Fiechtner προειδοποίησε επίσης το κοινό για τις τρομερές συνέπειες του νέου

«θανατηφόρου εμβολιασμού» και προέτρεψε το κοινό να αντισταθεί στις παράνομες κυβερνητικές επιβολές.

Ο Δρ Fiechtner ζήτησε από τους πολίτες να ασκήσουν τα δικαιώματά τους και να αντισταθούν σε αυτές τις παράνομες επιβολές από την κυβέρνηση. «Το πολιτικό καθήκον των πολιτών να υπακούουν στο κράτος δικαίου παραβιάζεται τώρα».

Ζήτησε πολιτική ανυπακοή…..

Και τώρα έρχεται το εμβόλιο. Τι τρέλα. Το έχω πει ήδη: είναι ένα εμβόλιο δολοφόνος. Είναι ένα φαρμακευτικό προϊόν για το οποίο δεν υπάρχει ούτε έκθεση τοξικολογίας. Απλώς θα δοθεί στους ανθρώπους. Είναι πιθανό αυτό να προκαλέσει υπογονιμότητα στις γυναίκες, σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις και θέλετε να επιβάλλετε αυτήν την παράλογη επιβολή στους πολίτες.

Αυτό είναι αλήθεια και θα το κάνετε, γιατί τους φοβίσατε εκ των προτέρων. Βάζετε σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών. Βάζετε ζωές σε κίνδυνο. Καταστρέφετε μια ολόκληρη χώρα. Οδηγείτε τους ανθρώπους σε πόνο, πανικό, καταστροφή και θάνατο! Σε αυτό το σημείο, σε αυτό το σημείο, όχι, δεν μπορείτε καν να δικαιολογήσετε αυτά τα μέτρα, τις μάσκες, τις κοινωνικές αποστάσεις, την καραντίνα και τα lockdown. Μετά από μια έρευνα, η απάντηση που έλαβα ήταν: “Δεν έχει τεκμηριωθεί μια ανασκόπηση των μη φαρμακολογικών μέτρων. Ως αποτέλεσμα, δεν υπάρχουν διαδικασίες ή αρχεία διαχείρισης σχετικά με αυτά τα αποτελέσματα. Απόλυτη παράδοση!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ:

Γερμανός Βουλευτής Γιατρός: είναι ένα εμβόλιο φονιάς.Είναι φαρμακευτικό προϊόν που δεν έχει ούτε έκθεση τοξικολογίας. Μπορεί να προκαλέσει … 

 

 

… υπογονιμότητα στις γυναίκες, σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις. Βάζετε σε κίνδυνο τις ζωές των πολιτών. Καταστρέφετε … Συνεχίστε να διαβάζετε το Γερμανός Βουλευτής Γιατρός: είναι ένα εμβόλιο φονιάς.Είναι φαρμακευτικό προϊόν που δεν έχει ούτε έκθεση τοξικολογίας. Μπορεί να προκαλέσει ….

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .