Σάββατο, Ιανουαρίου 2

Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

Η ευχή "Καλή Χρονιά" ουδόλως θα έχει κάποιο ουσιαστικό νόημα, εάν δεν μετουσιωθεί σε δράση. Θα κυνηγούμε... έτη κι έτη χίμαιρες, εάν δεν συνενωθούν (και συντονιστούν) όλες οι πατριωτικές δυνάμεις του Ελληνισμού για να ανατρέψουν τον εγχώριο κομματικό δυνάστη, τουτέστιν, τους ξενοδουλους Παγκοσμιοιποιητακηδες, οι οποίοι έχουν... κατσικωθει στον σβέρκο του Ελληνικού λαού τα τελευταία 45 (τουλάχιστον) χρόνια! Τω καιρώ τούτω, λαμβάνει χώρα στον πλανήτη ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο. Η ταπεινότητα μου το αποκαλεί "πράσινο

κομμουνισμό"! Πρόκειται για κομμουνιστικές πρακτικές διανθισμένες με την σύγχρονη υπερτεχνολογια, (ούτως ώστε να ασκούν ολοκληρωτικό νοητικό και σωματικό έλεγχο στους πολίτες) ενώ με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και της δημόσιας υγείας, (για να μην ανοίξει... μύτη) επιχειρείται η μετάλλαξη μας σε έναν... ομογενοποιημένο ανθρώπινο κιμά! Δυνάμεις κρούσεις και...τάγματα εφόδου δεν θα είναι πλέον τα τανκς, ούτε καν οι δυνάμεις ασφαλείας αλλά τα media και οι "ειδικοί", δλδ τα ξεπουλημενα στην πολιτική εξουσία τομάρια, η σήψη των οποίων έχει φτάσει μέχρι και στους κόλπους της ηγεσίας της Εκκλησίας μας. (Εκεί κι εάν είναι...) Παρόλα αυτά, είναι και στο χέρι μας να ανατρέψουμε τους intra portas δυνάστες, τουλάχιστον στην χώρα μας. Του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει! Αντιθέτως, επιμένει και έχει γραμμένους στο...ορθό του τα κομματοσκυλα της πολιτικής...ορθότητας και του αφελληνισμού!


Πριν πολλά χρόνια, είχε πέσει στα χέρια μου ένα βιβλίο, το οποίο αφηγείτο μιαν υπόθεση, που τότε φάνταζε στα μάτια μου, ως κάτι το εξωπραγματικό ακόμη και για επιστημονική φαντασία! Οι επικυρίαρχοι των κρατών είχαν αποφασίσει να φορέσουν σε όλους τους ανθρώπους μάσκες στα πλαίσια της πλήρους ισότητας και εναντίον κάθε μορφής διάκρισης μεταξύ της... αγέλης. (Συγγνώμη, του πληθυσμού, ήθελα να γράψω.) Με άλλα λόγια, επειδή η ομορφιά εθεωρείτο (εκτός από προσωπικό) και...ρατσιστικό δεδομένο, φορούσαν όλοι μάσκες σε μια παγκόσμια κίνηση...εναντίον του ρατσισμού! Είπατε κάτι;; Δυστυχώς δεν ενθυμουμαι τον τίτλο του εν λόγω βιβλίου και θα χαρώ...τα μάλα, εάν κάποιος από εσάς το έχει υπόψιν του και μου το θυμησει. Κατά συνέπεια, ουδόλως να απορήσετε, εάν στο εγγύς μέλλον, εκτός από τα φίμωτρα (πρόκειται για την φαινοτυπικη μας μετάλλαξη σε στρατιωτάκια αμίλητα, ακουνητα αγέλαστα) οι Κυβερνήσεις της κομματοκρατιας επιχειρήσουν και την γενετική μετάλλαξη μας, επεμβαίνοντας ακόμη και στο DNA μας. Τα...μαγικά φίλτρα-εμβόλια νέας τεχνολογίας των...σωτήρων μας φαρμακοβιομηχανων, μας δείχνουν τον δρόμο! Και όλα αυτά στα πλαίσια της αλληλεγγύης, μεταξύ του πληθυσμού και των...άρτι αφιχθεντων, νεόκοπων Ελλήνων! Τουτέστιν, είναι και ο...Αλιλ έγγυος! 


ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ σε όλους τους Έλληνες πατριώτες κι αυτή η χρονιά, είθε να είναι η τελευταία των...φασιστών!

Τα σέβη  μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .