Σάββατο, Ιανουαρίου 2

Πέθαναν όλον τον κόσμο με το χτικιό που μας έριξαν και βγήκαν στους δρόμους και γλεντάνε τα παλιοτόμαρα οι σχιστομάτηδες

ouxan

Με τον πλανήτη να παραμένει σε lockdown και με χιλιάδες ανθρώπους να πεθαίνουν καθημερινά, η Ουχάν, η πόλη από την οποία άρχισε η πανδημία του κορωνοϊού υποδέχτηκε με ξέφρενα πάρτι την έλευση του 2021.

Έτσι, εικόνες απίστευτου συνωστισμού καταγράφηκαν το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, καθώς οι κάτοικοί της υποδέχθηκαν το 2021, έναν χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, φαίνονται δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι της πόλης οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πρωτεύουσας της επαρχίας της Χουμπέι, κρατώντας μπαλόνια, τα οποία άφησαν στον ουρανό, όταν το ρολόι σήμανε μεσάνυχτα.

Μάλιστα τα μαγαζιά εκεί ήταν ανοιχτά χτες, ενώ οι νέοι διασκέδασαν στα μπαρ της γειτονιάς τους σαν να έχουν τελειώσει όλα. Βέβαια η επιδημιολογική κατάσταση στην Ουχάν διαφέρει από αυτήν της Δύσης, καθώς στην στην πόλη 11,08 εκατομμυρίων κατοίκων (σύμφωνα με την απογραφή του 2018) τα κρούσματα από τον Ιούνιο δεν έχουν ξεπεράσει τα 50 συνολικά.

 

πόλη 11,08 εκατομμυρίων κατοίκων (σύμφωνα με την απογραφή του 2018) τα κρούσματα από τον Ιούνιο δεν έχουν ξεπεράσει τα 50 συνολικά.

makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .