Παρασκευή, Ιανουαρίου 8

Καλά Χριστούγεννα συγκρατούμενοι!


Γράφει η Ιωάννα Υψηλάντη

Από την αρχή, κάτι δεν πήγαινε καλά!

Από τον Ιανουάριο, μέχρι τον Μάρτιο, ψάχναμε δίπλα μας, απέναντι, στην άλλη γειτονιά, στην... άλλη συνοικία, κάποιον με κορονοϊό.
Ακούγαμε "πανδημία" και δεν βλέπαμε αρρώστους.
Είχαμε, όμως, πλάνα από το Μπέργκαμο, που παρουσίαζαν τους νεκρούς πρόσφυγες της Λαμπεντούζα, ως νεκρούς από τον ιό. Είχαμε πλάνα, και από την Μαδρίτη, από τις ΗΠΑ, από την Γαλλία και το Λονδίνο.
Μέχρι που παρουσιάστηκε και σε μας το πρώτο κρούσμα. Μετά, μας έπνιξε το "κύμα". Του φόβου, του τρόμου, της ασύστολης "ενημερωτικής" προπαγάνδας, των προστίμων, του δεξιού ψάλτη, του "Ακαταμάχητου" και του Μωυσή.
Και μεις, άσχετοι γαρ, με την Επιστήμη των ιών, εφαρμόσαμε άψογα, καραντίνες, μάσκες, πλύσιμο χεριών, αντισηπτικές θεραπείες και φτάσαμε να πλένουμε μέχρι και τις κονσέρβες στα μπαλκόνια.
Δεν έχει σημασία, που πολλοί αναρωτιόμασταν, χωρίς να παίρνουμε κάποια απάντηση, πώς γύριζαν τούμπα οι οδηγίες, πόσοι είναι οι νεκροί μόνον από COVID-19, πόσες ΜΕΘ διαθέτουμε, πόσα τεστ γίνονται, γιατί απαγορεύονται οι νεκροψίες, γιατί οι νεκροί μπαίνουν σε σιδερένια φέρετρα και πολλά άλλα. Την προσωπική μας ευθύνη την αποδείξαμε και γίναμε υπόδειγμα πολίτη.
Στο μεταξύ, το κλείσιμο χτύπαγε αλύπητα, οικονομία, εργαζόμενους, μικρομεσαίους, μαθητές, σπουδαστές, εισοδήματα και Δημοκρατία.
Στο δεύτερο "κύμα", που ήταν ωστόσο συνέχεια του πρώτου, ήρθε η έλλειψη στις κλίνες και στις ΜΕΘ, οι ουρές, για τεστ και δεύτερο κλείσιμο.
Όσοι αντιδρούσαν, ήταν "αρνητές του ιού", "ψεκασμένοι", "ακροδεξιοί", ή φιμωμένοι, αλλά ποτέ των ποτών άνθρωποι που είχαν δικαίωμα να εκφράζουν λογικές αμφιβολίες και ερωτήματα.
Το σύστημα έπρεπε να στηριχθεί, απ΄όλα τα κόμματα και τους οπαδούς τους.
Μέχρι που ήρθαν οι πραγματικοί επιστήμονες και διαπίστωσαν το Μέγα Ψέμα. Τα τεστ, που επέβαλαν κάθε μέτρο, στην καμπούρα της άγνοιας και του φόβου μας, ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία "ΨΕΥΔΩΣ ΘΕΤΙΚΑ"!
Και ενώ, από τις 14 Δεκεμβρίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, στον οποίο υποκλίνονται όλοι, για την επιστημοσύνη του, εξέδωσε ειδοποίηση ενημέρωσης, ότι τα τεστ είναι ψευδώς θετικά, οι κυβερνήσεις κάνουν σαν μην έχει γίνει τίποτα!!!
Οι δημοσιογράφοι, το ίδιο. Οι "επιστήμονες" το ίδιο. Και μεις το ίδιο! "Αφού δεν το είπε η τηλεόραση, δεν ισχύει!" Και να τι λέει ο ΠΟΥ.
"Ο ΠΟΥ έχει λάβει τα σχόλια των χρηστών σχετικά με αυξημένο κίνδυνο για ψευδή αποτελέσματα SARS-CoV-2 κατά τη δοκιμή δειγμάτων που χρησιμοποιούν αντιδραστήρια RT-PCR σε ανοιχτά συστήματα. Όπως συμβαίνει με οποιαδήποτε διαγνωστική διαδικασία, οι θετικές και αρνητικές προγνωστικές τιμές για το προϊόν σε έναν δεδομένο πληθυσμό δοκιμών είναι είναι σημαντικό να σημειωθεί. Καθώς το ποσοστό θετικότητας για το SARS-CoV-2 μειώνεται, η θετική προγνωστική τιμή επίσης μειώνεται. Αυτό σημαίνει ότι η πιθανότητα ένα άτομο που έχει θετικό αποτέλεσμα (ανιχνευθεί SARS-CoV-2) να μολυνθεί πραγματικά με SARS-CoV-2, μειώνεται, καθώς μειώνεται ο ρυθμός θετικότητας, ανεξάρτητα από την ειδικότητα της ανάλυσης. Ως εκ τούτου, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης ενθαρρύνονται να λάβουν υπόψη τα αποτελέσματα των δοκιμών μαζί με κλινικά σημεία και συμπτώματα, επιβεβαιωμένη κατάσταση οποιωνδήποτε επαφών κ.λπ."
Δεν σχολιάζω άλλο!
Καλά Χριστούγεννα συγκρατούμενοι!

από press, μέσω metopotouoxi
 
 teleytaiaexodos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .