Σάββατο, Ιανουαρίου 9

Ένας Αμερικανός γιατρός πέθανε και ένας Έλληνας γιατρός δίνει μάχη για να ζήσει λίγο μετά τον εμβολιασμό

Τα γεγονότα

Οι σύζυγοι ισχυρίζονται ότι οι σύντροφοί τους ήταν μία χαρά στην υγεία τους και αποδίδουν αυτό που τους συνέβη στον εμβολιασμό.

Δύο γιατροί, δύο επιστήμονες οι οποίοι ήταν υπέρ του εμβολιασμού και κάθε άλλο παρά λάτρεις θεωριών συνωμοσίας έκαναν το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19. O ένας Αμερικανός, ο Γκρέγκορι Μάικλ και ο άλλος Έλληνας, ο Χρήστος Πιλάλης. Ο πρώτος έφυγε από τη ζωή δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του. Ο άλλος δίνει μάχη για τη ζωή του διασωληνομένος στο Θριάσο.

Οι σύζυγοι και των δύο γιατρών ισχυρίζονται ότι οι σύντροφοί τους ήταν μία χαρά στην υγεία τους και αποδίδουν αυτό που τους συνέβη στον εμβολιασμό.

Ένας γιατρός έχασε τη ζωή του στις Ηνωμένες Πολιτείες περίπου δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό του με το φάρμακο της Pfizer, δήλωσε η σύζυγός του στη Daily Mail.

Η Χάιντι Νέκελμαν, η χήρα του γυναικολόγου Γκρέγκορι Μάικλ, είπε ότι ο σύζυγός της εμβολιάστηκε στις 18 Δεκεμβρίου και πέθανε 16 ημέρες αργότερα, σε ηλικία 56 ετών.

«Στο μυαλό μου ο θάνατός του συνδέθηκε 100% με το εμβόλιο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση», είπε χαρακτηριστικά. «Η υγεία του ήταν πολύ καλή. Δεν καπνίζε, έπινε αλκοόλ μερικές φορές αλλά μόνο σε κοινωνικές περιστάσεις. Γυμναζόταν και έκανε υποβρύχιο ψάρεμα», πρόσθεσε.

Επιπλέον, σύμφωνα με πρόσφατο έλεγχο της υγείας του, ο Μάικλ είχε βγει απολύτως υγιής.

Τρεις ημέρες μετά τον εμβολιασμό, άρχισαν να εμφανίζονται μικρά σημεία στα πόδια και τα χέρια του. Ακολούθησε η εισαγωγή του στο νοσοκομείο Mount Sinai και με δεδομένο ότι ο αριθμός αίματος δεν ήταν στα φυσιολογικά επίπεδα, έγινε δεκτός στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σύμφωνα με τη γυναίκα του. Στη συνέχεια, υπέστη εγκεφαλικό και κατέληξε.

Σύμφωνα με τον διευθυντή επιχειρήσεων στο ιατρικό εξεταστικό γραφείο του Μαϊάμι – Ντέιντ, ο θάνατος του Μάικλ είναι ο πρώτος που διερευνά το γραφείο σχετικά με τον ρόλο που θα μπορούσε να παίξει το εμβόλιο κατά της COVID-19. Στις έρευνες αυτές συνεργάζονται το Υπουργείο Υγείας της Φλόριντα και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ.

Δύσκολες ώρες περνά ο υποδιοικητής του Θριάσιου νοσοκομείου, Χρήστος Πιλάλης ο οποίος λίγες μέρες αφότου έκανε το εμβόλιο για τον κορονοϊό εισήχθη στην εντατική με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη.

“Είναι ακόμη διασωληνωμένος σε καταστολή στη ΜΕΘ της Νίκαιας. Κι αυτό που προσπαθούμε να παλέψουμε, οι γιατροί δηλαδή, είναι να τον κάνουν καλά. Κυριολεκτικά να ζήσει. Η ζωή του κρέμεται σε μια κλωστή” είπε η σύζυγος του 54χρονου.

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή “Live News”, η γυναίκα του τόνισε ότι οι γιατροί δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο η επιδείνωση να οφείλεται σε παρενέργεια του εμβολίου.

“Δεν το αποκλείει κανείς από τους γιατρούς. Αυτή τη στιγμή όσοι λένε ότι αποκλείεται ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου δεν θα έπρεπε να το λένε γιατί τα επιστημονικά δεδομένα που έχουμε δεν μας το εξασφαλίζουν απόλυτα αυτό. Θα έπρεπε και μερικοί που βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις να σέβονται τη μάχη που δίνει” είπε χαρακτηριστικά.

“Παρ’ ολίγον να φύγει κάποια στιγμή. Την Πρωτοχρονιά, την πρώτη μέρα που μετακινήθηκε από το Θριάσιο στη Νίκαια το μεσημέρι, νωρίς το απόγευμα, υπήρξε αυτός ο κίνδυνος, τον οποίο ευτυχώς τον ξεπέρασε” πρόσθεσε η σύζυγός του.

Σύσσωμο το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου προσπαθεί να βρει την αιτία που προκάλεσε την κατάρρευση των πνευμόνων του, καθώς ο 54χρονος δεν είχε σχετικό υποκείμενο νόσημα.

“Έχουν αποκλείσει ότι είναι ο ιός του covid, ο ιός της γρίπης, άλλοι ιοί ή μικρόβια και τώρα προσπαθούν να βρουν μήπως υπάρχει κάποιο βακτήριο που έχει προκαλέσει την οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Ξέρετε έχουμε κάνει πάρα πολλές αναλύσεις σε πολλά εργαστήρια ακόμη και στο ΠΑΣΤΕΡ, ακόμη και στο ΙΙΕΒΕΑΑ, ακόμη και στο Σωτηρία. Πλέον αγωνιούμε, θέλουμε να βρεθεί τι φταίει” συμπλήρωσε η σύζυγος του 54χρονου.
Εντατική

“Δεν μας αφήνουν εκεί. Τα πρωινά είμαι εκεί όσο μπορώ μέχρι το μεσημέρι και πάλι ένα λεπτό με αφήνουν να μπαίνω και δεν μπαίνω μέσα (στη ΜΕΘ) για να μην μεταφέρουμε κάποιο μικρόβιο. Από την πόρτα βλέπω τον άντρα μου” τόνισε.

Ολοκληρώθηκε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ethnos.gr (ρεπορτάζ Δήμητρα Ευθυμιάδη), η εξέταση στα εργαστηριακά δεδομένα για τον Υποδιοικητή. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στην έκθεση αναφέρεται ότι έπειτα από λεπτομερή εξέταση όλων των εργαστηριακών δεδομένων που έγινε, διαπιστώθηκε ότι παρουσίασε ρήξη της μιτροειδούς βαλβίδας η οποία και προκάλεσε τη λοίμωξη στο αναπνευστικό σύστημα. Η έκθεση σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ethnos.gr έχει τεθεί ήδη υπόψιν του υπουργείου Υγείας και των αρμοδίων φορέων ώστε να αποσαφηνισθεί το ζήτημα που προκάλεσε έντονη ανησυχία.

Να σημειωθεί ότι ο Υποδιοικητής του Θριασίου είχε υποβληθεί πριν λίγα χρόνια σε επέμβαση για την αντικατάσταση της βαλβίδας, όπως τονίζεται στην έκθεση.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/enas-amerikanos-giatros-pethane-kai-enas-ellinas-giatros-dinei-machi-gia-na-zisei-ligo-meta-ton-emvoliasmo/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .