Τρίτη, Ιανουαρίου 5

Ρημάζουν τα μαγαζάκια και όλη την οικονομία. Θα μας επιτεθούν σκληρότερα & ανελέητα.

Πρόκειται για Πολιτικά αποβράσματα πρόκειται για Εθνικούς Μειοδότες.Το σχέδιο τους είναι να εκβιάσουν με αλλεπάλληλα lockdown δηλαδή Φυλακίσεις για να τρέξουν περισσότεροι να εμβολιαστούν. Ακρωτηριάζουν την εναπομείνασα Οικονομία καθε Οικογενειακό προϋπολογισμό για ενα ιο με 0,5% θνησιμότητα..

Η Αστυνομία δουλεύει ως Νταβατζής της Κυβέρνησης .στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ξεπουλημένοι Δημόσιοι υπάλληλοι  Υποταγμένοι μασκοφόροι και δεν Υπάρχουν ελπίδες να ταχθούν με τον Ελληνικό Λαό .

Τα πράγματα θα σκληρύνουν πιο πολύ και θα αγριέψουν οσο οι πολίτες αρνούνται τον εμβολιασμό για να μας μετατρέψουν σε ανθρωποειδή μεταλλαγμένα Ζόμπι με ημερομηνία λήξεως και δεκτες παρενεργειών.Πληροφορίες αναφέρουν πως  θα εργαλειοποίησουν τους λαθροεισβολείς  εναντίον μας και θα ζητήσουν από  τον Στρατό να στρέψει τα οπλα προς εμας.

Το παιχνίδι τελειώνει οταν δοθεί τέτοια εντολή και τα οπλα στραφούν σε αυτους που θα δώσουν τέτοια εντολή.

Μια αλλη περίπτωση ειναι να καταργήσουν τα μετρητά και να απενεργοποιήσουν τις Τραπεζικές κάρτες οσων δεν εμβολιαστούν πριν δώσουν εντολή στα Σώματα Ασφαλειας.

Το πουλόβερ της ξετυλίγεται με οσα έχουν ειπωθεί για τα διαγνωστικά Τεστ της απάτης που δεν διαχωρίζουν τον covid αλλα και με τους θανάτους που τους χρεώνουν ως covid και τος βάζουν στην ιδια δεξαμενή.

Δυο Νεκροψίες που έγιναν κατόπιν Δικαστικών διαδικασιών απέδειξαν οτι δεν πέθαναν απο Covid 19 και οι Γιατροί που ενέχονται σε ψευδείς βεβαιώσεις θανάτων ζήτησαν την απαλλαγή τους μεσω του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών απο την Κυβέρνηση.

Το σχεδιο τους καταρρέει και για να καλύψουν το Φιάσκο παίρνουν επιπλέον περιοριστικά μετρα για να Φυλακίζουν τους πολίτες ωστε να αποτρέψουν εξέργεση.Ηδη σταμάτησαν προσωρινά τους εμβολιασμούς και ψάχνουν τρόπους να τους συνεχίσουν χωρις να υπάρχει αδεια για αυτούς  ενω γνωρίζουν οτι ΔΕΝ μπορεί να αδειοδοτηθεί το εμβόλιο γιατί είναι γενετικά τροποποιημένος οργανισμός.Ο εμβολιασμός ΟΛΩΝ εγκυμονεί άμεσους και θανατηφόρους κινδύνους για την ζωή των κι ανυπολόγιστων συνεπειών στο περιβάλλον, οργανικό μέρος του οποίου είναι ολοι οι πολίτες.Δεν εχουν αναλάβει καμία ευθύνη φαρμακευτικες και Κυβέρνηση.

Διώξτε το φόβο την απάθεια και αντισταθείτε στην σε αυτη τη συμμορία των Παρανοϊκών που οδηγουν τη ζωή σου  με ψέματα και απειλες ..Δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν ιοι και κίνδυνοι..Η ατζεντα τους αυτα εχει..Θα σας τρυπάνε και θα σας εχουν σε περιορισμούς πολύ περισσότερο οταν θα εμβολιαστειτε..Δεν θα μπορέσετε να ξαναγίνεται άνθρωποι οσοι πέσετε στην παγίδα τους..

Σταματήστε να παίζεται το διχαστικό παιχνίδι τους που σας στέλνει στη φάκα που έχουν στήσει..Η απελευθέρωση σας ειναι η επαναφορά στην κανονική ζωή και στην εξουσία του σώματος σας που τοσο πολύ θέλουν να υποτάξουν ..

popolaros

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

Σταματήστε να παίζεται το διχαστικό παιχνίδι τους που σας στέλνει στη φάκα που έχουν στήσει..Η απελευθέρωση σας ειναι η επαναφορά στην κανονική ζωή και στην εξουσία του σώματος σας που τοσο πολύ θέλουν να υποτάξουν ..

popolaros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .