Τετάρτη, Ιανουαρίου 20

Οργή αναγνώστη για τα κρούσματα των λαθρομεταναστών και το κλείσιμο της Ελλάδας!

 Φέρνει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη όλους τους λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα, δημιουργεί 43 μουσουλμανικές πόλεις μέσα στην ελληνική επικράτεια.

λαθρομεταναστες

“Καλημέρα. Σήμερα το πρωί έβλεπα το πρωϊνό του OPEN και είχε τον πρύτανη του πανεπιστημίου Αθηνών κ.Δημόπουλο και τον ρώτησε η Κουτροκόη “Γιατί υπάρχουν περιοχές της χώρας που χρειάζεται να πάμε σε τόσο αυστηρό κλείσιμο?”

Και απαντά ο πρύτανης αυτολεξεί “Διότι αν υπάρχει μία μικρή περιοχή ή μία περιφέρεια ή μία επαρχία ή ένας νομός όπου ξαφνικά βλέπουμε 20 κρούσματα ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΜΗ νομίζω ότι είναι σωστό αυτό δηλαδή δεν θέλουμε να ξεφύγει η κατάσταση”.

Κατ΄αρχήν συγχαρητήρια στον κ. Δημόπουλο που λέει την αλήθεια γιατί όλοι οι άλλοι μας λένε ότι για το λοκντάουν δεν φταίνε οι λαθρομετανάστες αλλά φταίμε εμείς οι Έλληνες που κάναμε ρεβεγιόν τα Χριστούγεννα ή ρίξαμε τον σταυρό στην θάλασσα τα Θεοφάνεια. Και αναπόφευκτα δημιουργείται μια αλυσίδα σκέψεων.

Φέρνει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη όλους τους λαθρομετανάστες στην ενδοχώρα, δημιουργεί 43 μουσουλμανικές πόλεις μέσα στην ελληνική επικράτεια, υποβαθμίζονται οι περιοχές, αυξάνεται η εγκληματικότητα, η ζωή των Ελλήνων στις περιοχές που εγκαθιστούν τους λαθρομετανάστες γίνεται κόλαση και μετά παρουσιάζονται κρούσματα στις δομές, κλείνουν όλο τον νομό για να μην εξαπλωθεί η αρρώστια, κλείνουν όλα τα μαγαζιά, χρεοκοπούν επιχειρήσεις, αυξάνεται η ανεργία, βάζουν λουκέτο δεκάδες καταστήματα, ο κόσμος πεινάει, η οικονομία καταρρέει μόνο και μόνο για να γεμίσουμε την χώρα λαθρομετανάστες. Αλήθεια πιο ανθελληνική κυβέρνηση υπάρχει?

Ευχαριστώ.”

 https://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .