Σάββατο, Ιανουαρίου 2

Δεν άντεξαν τη φυλακή του διαμερίσματος ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν άντεξαν τη φυλακή του διαμερίσματος

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας 

Ήταν αργά το μεσημέρι του Σαββάτου όταν οι Αθηναίοι, οικογένειες ολόκληρες και παρέες κατέβηκαν στις κεντρικές λεωφόρους της πόλης, στους εμπορικούς δρόμους και στις πλατείες για να κάνουν μια βόλτα. Οι αντοχές πια είχαν ξεπεραστεί. Το διαμέρισμα- φυλακή δεν μπορούσε να κρατήσει τον κόσμο που έβαλε την μάσκα, πήρε από το χέρι τα παιδιά και βγήκε έξω για να ξαναβρεί μια επαφή με την καθημερινότητά του.

Κάποιοι θα πουν πως είναι επικίνδυνα παιχνίδια με τη συλλογική υγεία. Άλλοι θα υποστηρίξουν πως είναι αναπόφευκτο. Λίγο πριν το αυστηρότερο lockdown το οποίο αναμένεται να διαρκέσει μια εβδομάδα...σαν να έσκασε ο ήλιος μέσα από τα σύννεφα... δίνοντας μια ευκαιρία στους πολίτες της πρωτεύουσας να βγούνε έξω και να απολαύσουν για λίγο αυτή την ελευθερία που τους έχει απομείνει. Με μάσκες… πάντα με μάσκες βέβαια και κρατώντας τις αποστάσεις όσο αυτό γίνεται. Αλλά όλα δείχνουν πως η κοινωνία φτάνει στα όρια της.

Δείτε τι κατέγραψε ο φακός του Zougla.gr:

Πλατεία Συντάγματος:

 

 

Οδός Ερμού:

Διονυσίου Αεροπαγίτου:

Γλυφάδα, Νότια Προάστια:

https://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .