Πέμπτη, Ιανουαρίου 7

Η γρίπη των χοίρων μοιάζει να ήταν η πρόβα τζενεράλε! Απίστευτες ομοιότητες στην φρασιολογία, στον χειρισμό, στις έριδες!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ 2009 ΠΟΥ ΔΙΑΣΩΖΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ!
 
«Στρατηγικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης προβλέπει πως θα εμβολιαστούν 4.000.000 Έλληνες σε δύο δόσεις. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε ότι έχουν εμβολιαστεί 5.000.000 άνθρωποι στην Ευρώπη».
 
Η κ. Ελένη Γιαμαρέλου (3:57) και τότε στο προσκήνιο, ευρισκόμενη στην θέση της Προέδρου Επιτροπής Πανδημίας Νέας Γρίπης, λέγει τα ακόλουθα:
«Σύμφωνα με νεότερα δεδομένα που μας έφεραν και οι παιδίατροι που ανήκουν στο Συμβούλιο, η κυρία Συριοπούλου και η κυρία Θεοδωρίδου [το επώνυμο αυτό πασίγνωστο και σήμερα!], φαίνεται ότι το εμβόλιο είναι πλέον ασφαλές και για τις ηλικίες 36 μηνών και κάτω, μέχρι 6 μηνών».
 
«Έκκληση να εμβολιαστούν κάνουν οι γιατροί στους συναδέλφους τους που συνεχίζουν να αρνούνται».
 
«Θα μιλήσω για την εγκληματική αμέλεια αυτών που δεν πάνε να εμβολιαστούν».
 
«Η Υπουργός Υγείας έκανε εμβολιασμό μπροστά στην κάμερα για να προτρέψει τους πολίτες να εμβολιαστούν».
 
«Αρκετοί επιστήμονες πρόσφεραν το κύρος τους τηλεοπτικά υπέρ του εμβολιασμού».
 
«Οι Έλληνες δεν εμβολιάστηκαν αλλά το Υπουργείο Υγείας προμηθεύτηκε 10.000.000 εμβόλια».
 
Ιωάννης Παπαδόπουλος, τέως αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής:
«Σας διαβάζω εδώ την πρόβλεψη που έλεγαν οι καθηγητές πόσοι θα πεθάνουνε από την γρίπη των χοίρων και πόσοι πεθάνανε πραγματικά μέχρι τον Μάρτιο του 2010. Γερμανία: πρόβλεψη 100.000. Πεθάνανε 240. ΗΠΑ: πρόβλεψη 200.000 νεκροί, πεθάνανε 2.600. Παγκόσμια πρόβλεψη 2.000.000, πεθάνανε 16.500. Δηλαδή: ρεζιλίκι της ιατρικής αξιοπιστίας».
 
Χαράλαμπος Μουτσόπουλος, καθ. Ιατρικής Πανεπιστημίου Αθηνών:
«Τι έγινε με την γρίπη των χοίρων: Ενώ βλέπαμε ότι η νοσηρότητα και η θνησιμότητα δεν διαφέρει της κοινής γρίπης, όλοι λέγανε κάντε αμέσως (το εμβόλιο), θα έρθει πανδημία. Ακόμη και ο Π.Ο.Υ. έκανε λάθος. Άλλαξε τον ορισμό του τι είναι πανδημία. Έπαιξε δηλαδή στο παιχνίδι της βιομηχανίας και η παγκόσμια οργάνωση υγείας! Θεωρώ ότι κερδίσανε πολλοί άνθρωποι, χρήματα εννοώ, με το εμβόλιο, δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί, αλλά χάσανε και πολλοί άνθρωποι από τις π α ρ ε ν έ ρ γ ε ι ε ς».
 
Στρατής Πλωμαρίτης, Πρώην Πρόεδρος Επιτροπής Εμβολιασμού Νοσοκομείου “Άγιος Παύλος”:
«Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων ήταν μια προσπάθεια χ ε ι ρ α γ ώ γ η σ η ς σε π λ α ν η τ ι κ ή κλίμακα του πληθυσμού από τις φ α ρ μ α κ ε υ τ ι κ έ ς εταιρείες. Το εμβόλιο αυτό έπρεπε να πουληθεί. Τα χρήματα ήταν πολλά και φαίνεται δεν υπήρχε ενδοιασμός από τις εταιρείες».
 
«Βουλευτές 11 χωρών του Συμβουλίου της Ευρώπης με ένα πολύ σκληρό τους κείμενο κατάφεραν να προκαλέσουν τη δημιουργία ερευνητικής επιτροπής για την ψ ε υ δ ή πανδημία όπως την αποκαλούν. Κυβερνήσεις, ωστόσο, και μεγαλογιατροί που δημιούργησαν έναν π ρ ο π α γ α ν δ ι σ τ ι κ ό μηχανισμό υπέρ του εμβολίου μπορούν σήμερα να κρυφτούν πίσω από τις αποφάσεις του Π.Ο.Υ.».
 
«Οι [ιατρικές] μελέτες χρηματοδοτούνται από τις φαρμακευτικές εταιρείες».
 
«Παίζονται άσχημα παιχνίδια στα αντικαρκινικά. Και πολλές από τις τιμές δεν αντιπροσωπεύουν την αποτελεσματικότητα».
 
«Οι παράνομες πληρωμές των γιατρών από τις φαρμακευτικές εταιρείες γίνονται με διάφορους τρόπους».
 
«Ο Ιατρικός Σύλλογος ξέρετε τι κάνει; Περνάει π ε ι θ α ρ χ ι κ ό όποιος γράψει στις εφημερίδες για τα ποσοστά. Όποιος γράψει για τα φακελάκια τον περνάει πειθαρχικό. Όποιος γράψει για τα υλικά με ποσοστό τον περνάει πειθαρχικό».
 
«Ο άνθρωπος είναι όλο και πιο εξαρτώμενος από τη βιομηχανία φαρμάκου. Το θέμα είναι πώς. Αν οι φαρμακοβιομηχανίες μπορούν να εμβολιάζουν όλο τον πλανήτη για τον ιό της γρίπης των χοίρων, ενώ δεν χρειάζεται, γιατί να μη δημιουργούν και αρρώστιες για να τις θεραπεύσουν μετά;»
 
«Η σαπίλα διαιωνίζει την σαπίλα».
 
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:
 
 
 
Πηγή γραπτής αποδελτίωσης: Βαθιώτης Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .