Σάββατο, Ιανουαρίου 16

Μίμη Ντενίση: «Αυτό με είχε ενοχλήσει μόνο στην σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου»

Μίμη Ντενίση: «Αυτό με είχε ενοχλήσει μόνο στην σάτιρα του Λάκη Λαζόπουλου»

Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Direct με τον Τάκη Χατζή και μεταξύ άλλων μίλησε για το πως είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Λάκη Λαζόπουλο, αφού επί αρκετά χρόνια την σατίριζε έντονα.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Η σάτιρα στηριζόταν στην εργασία που κάνει ο άνθρωπος. Πάντα η σάτιρα έχει κάποιους πρωταγωνιστές. Ένας στην Αγγλία είχε την βασίλισσα Ελισάβετ, εμένα με είχε ο Λάκης. Δεν παραπονιέμαι. Μιλάμε, είμαστε μια χαρά μεταξύ μας κι η σχέση μας είναι φιλικότατη. Με ενόχλησε μόνο όσες φορές δεν ανέφερε εμένα αλλά το παιδί μου και τη μάνα μου. Κανείς δεν θέλει τα οικογενειακά του, αυτό απαγορεύεται. Κατά τα άλλα με την σάτιρα εντάξει, είμαι και 40 χρόνια στο γυαλί. Δεν έχει έρθει ο Λάκης σε παράστασή μου, εγώ έχω πάει και θα ξαναπάω. Δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας.»

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .