Από το πρωί το γύρο του διαδικτύου αλλά και των πρωινών εκπομπών κάνει το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, σύμφωνα με το οποίο ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαίρη Συνατσάκη υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης. Οι ίδιοι μέχρι στιγμής δεν έχουν τοποθετηθεί για το θέμα, όμως – πάντα

σύμφωνα με το δημοσίευμα – οι δύο κολλητοί προχώρησαν την πολύχρονη φιλία τους ένα βήμα παραπέρα,  αποκτώντας πλέον οικογενειακή υπόσταση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, Νίκος Μουτσινάς και Μαίρη Συνατσάκη προχώρησαν σε σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο και κατέθεσαν το πρωί της Πέμπτης στο Ληξιαρχείο του Δήμου Χαλανδρίου. Οι δυο τους συνδέονται φιλικά εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά η σχέση τους δεν είχε ερωτικές προεκτάσεις, ενώ η παρουσιάστρια χώρισε πρόσφατα από τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη.

Επίσης, γίνεται σύνδεση πως η απόφαση για το σύμφωνο ίσως και να έχει να κάνει με την επιθυμία του παρουσιαστή να υιοθετήσει ένα παιδί, όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί.

«Έχω ρωτήσει και η διαδικασία λίγο με κόμπλαρε. Είναι πολύ γραφειοκρατεία και από ό,τι μαθαίνω προσπαθούν το φέρουν στον ένα χρόνο. Θυμάμαι παλιότερα από γνωστούς γνωστών που έλεγαν ότι ξεκινάς τώρα και μετά από 4-5 χρόνια μπορεί και αν… Είναι πολλά τα χαρτιά, που είναι βέβαια όλα σωστά και χρήσιμα, αλλά είναι αρκετά. Μετά κάνεις κάποια σεμινάρια γονέα» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς όταν είχε βρεθεί ως καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Οι αντιδράσεις στις πρωινές εκπομπές

Όπως ήταν αναμενόμενο, το εν λόγω δημοσίευμα προκάλεσε μεγάλη έκπληξη και δεν γινόταν να μην σχολιαστεί και στις πρωινές εκπομπές.

Η Φαίη Σκορδά ανέφερε πως πήρε τηλέφωνο τη Μαίρη Συνατσάκη, αλλά δεν της σήκωσε το τηλέφωνο ενώ επικοινώνησε και με τη Ράνια Θρασκιά – είναι κουμπάρες με τη Μαίρη Συνατσάκη – και δεν θέλησε να της σχολιάσει κάτι.

«Εγώ τηλεφώνησα στη Μαίρη, δεν μου το σήκωσε, γιατί ήθελα να δω τι θα μου πει. Αν μου έλεγε “Φαίη μην το παίξεις” δεν θα το έπαιζα γιατί έτσι λειτουργώ εγώ. Φαντάζομαι και η Μαίρη και ο Νίκος, επειδή ο τρόπος του είναι χιουμοριστικός και αλέγρος σίγουρα κάτι θα σχολιάσει στην εκπομπή του σήμερα.

Όπως και να έχει όμως, σχετικά με αυτό που λες, με την υιοθεσία και την οικογένεια, για μένα είναι συμπεράσματα. Σέβομαι τη δουλειά των δημοσιογράφων σε όλες τις εφημερίδες, αλλά εγώ σαν Φαίη αν δεν έχω δική τους δήλωση», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε», η οποία είναι φίλη με το Μουτσινά, εξήγησε ότι δεν γνωρίζει κάτι. Μάλιστα, όπως είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, ούτε οι συνεργάτες του γνωρίζουν κάτι.

«Να πούμε ότι είναι ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso και δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε τη δουλειά τους, αλλά μπορεί να μην υφίσταται. Ένα σύμφωνο συμβίωσης μπορεί να το κάνεις για διάφορους λόγους», είπε μεταξύ άλλων. Και πρόσθεσε: «Είναι ένα λεπτό ζήτημα που αν υφίσταται, είναι ένα θέμα προσωπικό που να θέλουν να το κρατήσουν για εκείνους».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς σχολίασαν στο «Ευτυχείτε» το δημοσίευμα:

Η Δανάη Μπάρκα από την άλλη στο Πάμε Δανάη και οι συνεργάτες κράτησαν και αυτοί τις επιφυλάξεις τους, όμως δε δίστασε να προκαλέσει από τον «αέρα» της εκπομπής το Νίκο Μουτσινά να γίνει νονά του παιδιού.

«Νίκο-Μαίρη, κάνουμε ανοιχτή πρόταση. Προκαλώ τον Νίκο και την Μαίρη, εγώ και ο Κλώνος να είμαστε οι νονοί του παιδιού»!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την πρόκληση της Δανάης Μπάρκα και όσα σχολίασαν στο Πάμε Δανάη:

Με το θέμα ασχολήθηκε και η Τατιάνα Στεφανίδου στο T Live όπου ανέφερε πως προσπάθησαν να επικοινωνήσουν και με τους δύο χωρίς επιτυχία, ενώ αποκάλυψε πως πηγή από τον Δήμο Χαλανδρίου επιβεβαίωσαν πως χθες υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live:

https://www.newsbeast.gr/lifestyle/arthro/7029915/nikos-moutsinas-mairi-synatsaki-to-dimosievma-pos-ypegrapsan-symfono-symviosis-kai-oi-antidraseis-sta-tileoptika-panel