Τετάρτη, Ιανουαρίου 6

Τζένιφερ Λόπεζ: Το συγκλονιστικό σόου μπροστά από την Αφροδίτη της Μήλου [εικόνες και βίντεο]

Τζένιφερ Λόπεζ

Με ένα συγκλονιστικό σόου στην έρημη εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης, την Τάιμς Σκουέρ, η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε το μεγάλο σόου που γίνεται κάθε χρόνο με εκατομμύρια κόσμου, αλλά αυτή τη χρονιά όλοι είδαν από τα σπίτια τους.

Ντυμένη στα κατάλευκα η απαστράπτουσα σταρ έστειλε ένα μήνυμα για αγάπη και υγεία, ενώ εμφανίστηκε σαν την κορυφή μιας… τούρτας με χιλιάδες φτερά.

Στα 51, της η Τζένιφερ Λόπεζ έχει δημιουργήσει μια από τις πιο γερές καριέρες της βιομηχανίας του θεάματος. Οικονομικά είναι μια από τις πιο πετυχημένες σταρ του Χόλιγουντ (τα κέρδη που φέρνει στο box office εκτιμάται ότι ανέρχονται σε 4,3 δισ. δολάρια) και μια από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της ποπ στον πλανήτη (έχει πουλήσει περίπου 70 εκατ. δίσκους παγκοσμίως).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακό φόντο με την Αφροδίτη της Μήλου

Με ένα εντυπωσιακό φόντο με αγάλματα κλασικής ομορφιάς, η Λόπεζ τραγούδησε μπροστά στο άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου που δηλώνει την αιώνια ομορφιά της θεάς του έρωτα και βρίσκεται στο μουσείο του Λούβρου.

Πριν μια μέρα η Λόπεζ ανέλαβε να αλλάξει την όψη της Time Square και να κινηματογραφήσει στην θρυλική νεοϋορκέζικη πλατεία την ερμηνεία της στο Rockin 'Eve With Ryan Seacrest, το νέο της σινγκλ που θα βγει στο σόου του Dick Clark.

Λόπεζ

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες του σόου

Λόπεζ
Λόπεζ
Λόπεζ
Λόπεζ
Λόπεζ
Λόπεζ

.thetoc.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .