Πέμπτη, Ιανουαρίου 7

Cobra Kai: Πότε έρχεται η 4η σεζόν;

Cobra Kai: Πότε έρχεται η 4η σεζόν;

Η τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς, Cobra Kai, που συνεχίζει την ιστορία της ομώνυμης σχολής καράτε από τις ταινίες "The Karate Kid" έγινε διαθέσιμη μόλις πριν μερικές ημέρες, την 1η Ιανουαρίου, στο Netflix.

Κι ενώ οι fans ήδη την έχουν ανεβάσει στις δημοφιλέστερες, πολλοί θα είναι αυτοί που αναρωτιούνται πότε θα κυκλοφορήσει η 4η σεζόν, η οποία έχει ήδη λάβει το "πράσινο φως" από το Netflix.

Οι δημιουργοί της σειράς, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg και Josh Heald έκαναν κάποιες δηλώσεις περί αυτού.


"Δουλεύουμε ήδη στα σενάρια της 4ης σεζόν εδώ και μερικούς μήνες", λέει ο Hurwitz. "Όλη η σεζόν έχει γραφτεί και έχουν ολοκληρωθεί και οι λεπτομέρειες. Έχουμε οκτώ σενάρια αυτήν τη στιγμή. Περίπου πέντε από αυτά είναι "έτοιμα για γύρισμα", ενώ άλλα δύο θα είναι έτοιμα στις αρχές του 2021.
 

Τα σενάρια είναι περίπου κατά 80% έτοιμα και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν πολύ σύντομα, παρά την πανδημία. "Ελπίζουμε να ξεκινήσουμε μέσα στους επόμενους μήνες", ανέφερε ο Hurwitz.


Παρότι δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία, είναι σίγουρα παρήγορο για τους fans το γεγονός ότι δεν θα υπάρξει μεγάλο κενό ανάμεσα στην τρίτη και την τέταρτη σεζόν.


Το παρόν άρθρο θα ανανεωθεί όταν υπάρξουν νεότερες ενημερώσεις.


Επιμέλεια: Παύλος Κρούστης

 .zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .