Κυριακή, Ιανουαρίου 24

Εμβολιάκι κανείς; Σε λίγο εμβόλια για COVID-19 και στα ζώα. Έρχονται.

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ

Τα νέα εμβόλια mRNA πρόκειται να μειώνουν το ιικό φορτίο αλλά δεν θα προσφέρουν ανοσία για πάνω απο 3-4 μήνες. Θα μειωθούν οι θάνατοι, στο βαθμό που τα εμβόλια δεν θα σκοτώνουν όσους έχουν αδύνατο ανοσοποιητικό! Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνουν εξετάσεις σε όσους πρόκειται να κάνουν εμβόλιο στην Ελλάδα.

Διάδοση του ιού θα υπάρχει αλλά θα μεταδίδεται μικρότερο ιικό φορτίο. Η ασθένεια δεν θα εξαφανιστεί. Το πρόβλημα της μη ισχυρής ανοσίας των εμβολίων έχει να κάνει στο τρόπο με τον οποίο δρούν τα εμβόλια mRNA πάνω στα ανθρώπινα κύτταρα. Αυτό σημαίνει πως για να υπάρξει ανοσία αγέλης θα πρέπει να γίνουν πολλοί επιτυχημένοι εμβολιασμοί κατά τακτά διαστήματα σε όλο τον πληθυσμό και λέω επιτυχημένοι, γιατί τα εμβόλια θα αλλάζουν με τη παρουσία νέων οικογενειών μεταλλάξεων, μερικές απο τις οποίες δεν θα μπορούν να προβλεφθούν και αυτό θα σημαίνει ειδικά μέτρα.

Η διαφορά ανάμεσα στον κορωναϊό και στη γρίππη είναι στη διάρκεια ανοσίας των εμβολίων τους και στις άγνωστες παρενέργειες των εμβολίων του κορωναϊού που θα φανούν σε μια τετραετία. Ο τρόπος και το είδος κατασκευής των εμβολίων mRNA έχει σημασία, όπως και η σταθερή ποιότητά τους. H ασφάλεια των εμβολίων του κορώνα δεν είναι δεδομένη και δεν μπορεί να είναι προιόν νομικίστικων ψευδών εφευρημάτων επιστημονικού υαλοπωλείου απο τα ΜΜΕ του Μωυσή.

Θα διευκρινιστούν πολλά για τους κορωναϊούς που κυκλοφορούν στα ζώα στο μέλλον.

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ;

Με τον καιρό διαπιστώθηκε πως ο covid-19 διαδίδεται υπο ορισμένες συνθήκες απο τα ζώα στον άνθρωπο και αντιστρόφως.  Δεν είμαι σίγουρος για το είδος του κορωναϊού μεγάλης διάδοσης που θα δημιουργηθεί ή που έχει ήδη δημιουργηθεί και διαδοθεί και στον άνθρωπο απο τα ζώα και αντιστρόφως, χωρίς αυτό να είναι γνωστό. Τα λέω αυτά βασιζόμενος σε γενικές αρχές. Η πρόβλεψη μου είναι πως η διατροφική αλυσίδα αργά ή γρήγορα θα έχει πρόβλημα απο τον γνωστό μας κορώνα. Αυτό εδώ γράφεται για πρώτη φορά.

Οι κορωναϊοί μεταδίδονται στα ζώα και είναι γνωστό. Ο COVID-19 - που είναι και αυτός κορωναϊός - δεν έχει λόγο να μη μεταδίδεται ή κάποια στιγμή να αρχίσει να μεταδίδεται και στον άνθρωπο, μεταλλαγμένος απο τα ζώα και αντιστρόφως. Το ζωικό βασίλειο είναι ένα! Πιστεύω πως θα το βρούμε μπροστά μας.

ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

Για πάν ενδεχόμενο, τα φαγητά πρέπει να μαγειρεύονται και όλα τα τρόφιμα να πλένονται. Τα τρόφιμα στον μπακάλη επίσης δεν πρέπει να τα ακουμπάτε και γενικώς να αποφεύγετε να ακουμπάτε τις κρύες επιφάνειες. Ο covid-19 τις αγαπάει. Εκτός αυτού υπάρχουν οι λάμπες UV-C νέας εσοδείας, που σε ειδική συχνότητα μπορεί να μη προκαλούν κακό στα μάτια ή καρκίνο στο δέρμα και να χρησιμοποιούνται στον καθαρισμό απο κάθε τι που μπαίνει σε εσωτερικό χώρο, με έκθεση τους για λίγα δευτερολεπτα σε αυτές.

Για τον κάθετο εξαερισμό απο τα αεροζόλ της εκπνοής που γεμίζουν ένα κλειστό χώρο έχω ήδη μιλήσει. Χωρίς αυτόν, η εστίαση δεν πρέπει να ανοίξει και με αυτόν δέν έπρεπε να κλείσει. Στην Ιαπωνία έχει αρχίσει και εφαρμόζεται η ιδέα μου του κάθετου εξαερισμού χώρων. Στην Ελλάδα… ξυρίζουν τη μαϊμού στο Μαξίμου με τους εμπόρους εμβολίων.

ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δεδομένου πως στις ΗΠΑ ή θνησιμότητα για ένα χρόνο απο κορωναϊό είναι περίπου 2%ο, μπορούμε να συμπεράνουμε πως οι φορείς στην Ελλάδα είναι της τάξης των 3 εκατομμυρίων.

Οι μετρήσεις θετικότητας στην Ελλάδα δεν έχουν κανένα νόημα. Ο τρόπος που γίνονται είναι λάθος και δίνει ψεύτικα αποτελέσματα ή κατά παραγγελίαν… Οσον αφορά τα τοπικά lockdown, αυτά θα οδηγούν πάντα σε τοπικό κορεσμό νεκρών μετά απο ένα μικρό χρονικό διάστημα. Δεν έχουν νόημα. Η επιτροπή για τον κορωναϊό είναι άσχετοι και πιστεύω πως στο τέλος θα οδηγηθούν στην φυλακή.

 

 https://zcode-gr.blogspot.com/2021/01/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .