Παρασκευή, Ιανουαρίου 8

Τζοβάνα Φραγκούλη: Η πρώτη Covid-free αγκαλιά με φόντο την Ακρόπολη

jovana

H παρουσιάστρια που έχει σήμερα τη γιορτή της, προτείνει το πιο ασφαλές «δώρο» για τις ημέρες της πανδημίας - Δείτε το βίντεο

Μπορεί στην βόρειο Ιταλία να δημιουργήθηκε το πρώτο δωμάτιο αγκαλιάς σε οίκο ευγηρίας, μέσα στο οποίο οι τρόφιμοι έχουν την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με τα παιδιά τους, στην Ελλάδα το θρυλικό «Πέστο και θα γίνει» με παρουσιάστρια την Τζοβάνα Φραγκούλη πρωτοπορεί και πραγματοποιεί την πρώτη Covid-free... αγκαλιά της χρονιάς με φόντο την Ακρόπολη.

Το βίντεο αναρτήθηκε πριν από λίγη ώρα στο κανάλι της εκπομπής στο διαδίκτυο jovannaswishchannel.org με την παρουσιάστρια να πραγματοποιεί μια απαγορευμένη για πολλούς επιθυμία, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Φορώντας ειδική στολή προστασίας, με καλυμμένα τα χέρια αλλά και τα πρόσωπα με διάφανη μάσκα, η Τζοβάνα Φραγκούλη με τον υπογράφοντα του κειμένου, έδωσαν το δικό τους ραντεβού κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης για μια διαφορετική αγκαλιά.

Παγκόσμια ασφαλής αγκαλιά κάτω από την Ακρόπολη!!!

Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .