Τρίτη, Ιανουαρίου 12

H 77χρονη Catherine Deneuve πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Saint Laurent

H 77χρονη Catherine Deneuve πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Saint Laurent

H Catherine Denevue είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της γενιάς της, ωστόσο μέχρι και σήμερα παραμένει στη λίστα με τις πιο ωραίες γυναίκες στο χώρο της μόδας.

Η 77χρονη καλλονή πρωταγωνιστεί σε μια καμπάνια για τον κορυφαίο γαλλικό οίκο, Saint Laurent και ομολογούμε πως μας έχει εντυπωσιάσει.

Αυτή την εβδομάδα, κυκλοφόρησε μια σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες με την Deneuve να φοράει ένα άλλο μαύρο παλτό με ζώνη από τον Saint Laurent, αλλά αυτή τη φορά σχεδιασμένο από τον τωρινό καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Anthony Vaccarello. Με το χαρακτηριστικό μακρύ, ξανθό bob της η ηθοποιός μοιάζει εξαιρετικά με το νεότερο εαυτό της στη δεκαετία του εξήντα.

 

Να υπενθυμίσουμε πώς η Catherine Denevue έχει συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με τον Saint Laurent και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Χάρη σε αυτές τις συνεργασίες, η ηθοποιός και ο σχεδιαστής ανέπτυξαν μια οικεία σχέση και με την πάροδο των ετών.

Κάποια κομμάτια από αυτά ήταν τόσο σημαντικά για να αγοραστούν από το Μουσείο Yves Saint Laurent στο Μαρόκο και να εκτεθούν στην βασική συλλογή.

govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .