Δευτέρα, Ιανουαρίου 11

H ανατρεπτική εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη σε μουσικά βραβεία


O Γιώργος Μαζωνάκης για μία ακόμη φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις τους κοινού με την εμφάνισή του σε μουσικά βραβεία.

Ο γνωστός τραγουδιστής εκτός από τα τραγούδια που ερμήνευσε, έβαλε φωτιά στο Twitter με τις στιλιστικές του επιλογές. Αρχικά με αυτά που είχαν πάνω τους κάτι σαν καθρέφτες και στη συνέχεια με την στολή Γάλλου αξιωματικού.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θέλησε να κλείσει τη ξεχωριστή βραδιά ένα συγκινητικό μήνυμα αισιοδοξίας για το σήμερα και το αύριο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ήρθε η ώρα να τραβήξουμε Χ. Ένα Χ που θα μας δείξει αυτά που μας φτιάχνουν. Ένα Χ που θα αποκαλύψει τα πράγματα όπως είναι. Γιατί τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αυτός ο χώρος δεν είναι άδειος. Είμαστε όλοι μαζί. Αυτό το κοστούμι δεν είναι Γάλλου αξιωματικού, δεν είναι της λεγεώνας των ξένων. Εγώ ανήκω στη λεγεώνα των φίλων. Κι αν τα φώτα σβήσαν για απόψε, κι αν περάσαμε καιρό με σκιές, έρχεται η επόμενη μέρα και το φως.»

 

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .