Πέμπτη, Ιανουαρίου 14

ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΚΑΙ KILLER ΚΑΙ DEALER!

 

Ως γνωστόν, ο ζαβός δικτάτωρ απέστειλε επιστολή προς την «αγαπητή Ούρσουλα» (von der Leyen, πρόεδρο της Κομισιόν), με την οποία ζητά την καθιέρωση «πιστοποιητικού εμβολιασμού» για να διευκολύνονται τα ταξίδια με όλα τα συγκοινωνιακά μέσα και η «ελεύθερη κυκλοφορία» των μπολιασμένων. Κάνοντας έτσι δύσκολη τη ζωή όσων έχουν αποφασίσει να μην εμβολιασθούν… Το θέμα θα τεθεί στην συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου.

Προφανώς, αυτός ο ταπεινός ζήτουλας της Ευρώπης –που ζητάει την άδεια της Μέρκελ ακόμα και για να πάει για… κατούρημα, που λέει ο λόγος- δε θα έπαιρνε ποτέ τέτοια πρωτοβουλία αν δεν είχε την έγκριση και την ενθάρρυνση των μεγάλων αφεντικών του. Τον εκβιασμό με τα συγκοινωνιακά μέσα σαφώς κι έχει σκοπό να τον χρησιμοποιήσει το διεθνές σύστημα, απλώς έπρεπε να βρεθεί κάποιο πρόσωπο τρίτης σειράς να τον προτείνει, για να μην τον χρεωθούν οι «μεγάλοι ηγέτες» της Ευρώπης, δηλαδή φράου Μέρκελ,  Μακρόν και ΣΙΑ. Ποιος καταλληλότερος από τον σαλτιμπάγκο του Μαξίμου;

Βέβαια, επειδή το Κούλης δεν κάνει τίποτα χωρίς κέρδος (οικονομικό εννοούμε…), βρήκε την ευκαιρία μ’ έναν «σμπάρο» να πιάσει δύο «τρυγόνια». Και εκδούλευση πούλησε στα διεθνή αφεντικά του, αλλά και εκδούλευση στις φαρμακευτικές. Οι οποίες, για το ευχαριστώ, προφανώς θα έβαλαν μια ακόμα γερή μίζα στους offshore λογαριασμούς της φαμίλιας Μητσοτάκη!

Και killer της ελληνικής οικονομίας και dealer των φαρμακευτικών εταιρειών! Δεν είναι θαύμα;

 ethnikismos.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .