Τρίτη, Ιανουαρίου 5

Μας δολοφονούν πλέον με τα lockdowns. Είναι ξεκάθαρο


Οι θάνατοι που θα προκαλούνται από τα lockdowns από εδώ και πέρα θα είναι δέκα φορές περισσότεροι από τους θανάτους Covid. Αυτό δηλώνουν οι περισσότεροι πραγματικοί επιστήμονες του κόσμου.

Αφορμή για τη συγγραφή του άρθρου αποτέλεσε μια συνέντευξη γιατρού που έβλεπα χθες.

Μέσες άκρες είπε τα εξής


«Οι άνθρωποι έχουμε συμβιωτική σχέση με τους ιούς και βακτήρια. Ξαφνικά απομονωθήκαμε όλοι, πλένουμε συνεχώς τα χέρια μας, χρησιμοποιούμε αντισηπτικά παντού και φοράμε μάσκες. Αν ο ιός εξαφανιστεί αύριο και βγούμε στην κοινωνία το ανοσοποιητικό μας θα είναι τόσο αδύναμο που οι μισοί θα αρρωστήσουμε από αυτό»


Lockdown σημαίνει μένουμε στα σπίτια μας. Ένας ακόμα παράγοντας που επιδεινώνει το ανοσοποιητικό μας είναι η μικρότερη έκθεση στον ήλιο. Αυτό σημαίνει ακόμα λιγότερη βιταμίνη D στο αίμα μας. Βιταμίνη η οποία όπως αποδεικνύεται από πολλές μελέτες οδηγεί στο να νοσήσουμε πολύ πιο ήπια ακόμα και από τον Covid.

Παραμονή στο σπίτι σημαίνει και λιγότερη μετακίνηση. Λιγότερη «άθληση». Έστω περπάτημα. Οι περισσότεροι πολίτες του δυτικού κόσμου έβαλαν κιλά, τη στιγμή που ήταν ήδη σε μεγάλο ποσοστό υπέρβαροι ή παχύσαρκοι. Πράγμα το οποίο επιδεινώνει ακόμα περισσότερο την πιθανότητα πρόκλησης καρδιαγγειακών και όχι μόνο νοσημάτων.

Η κακή ψυχολογική κατάσταση και το άγχος της επιβίωσης επίσης συντρίβει το ανοσοποιητικό μας. Είναι εντυπωσιακό το μέγεθος της ζημιάς που μπορεί να προκαλέσει στην υγεία μας το παρατεταμένο άγχος και η συνεχής κακή ψυχολογική κατάσταση. Οδηγεί σε αργό θάνατο μέχρι και την αυτοκτονία.

Μας δολοφονούν πια. Είναι ξεκάθαρο

Οι θάνατοι από τα lockdowns θα είναι δέκα φορές περισσότεροι από τους θανάτους Covid στο προσεχές διάστημα. Σε αυτό συμφωνούν οι περισσότεροι επιστήμονες του κόσμου. Οι πραγματικοί επιστήμονες.

Έτσι μου έρχεται να κατοχυρώσω το LockDONE.org και να δημιουργήσω ένα κίνημα με τον τίτλο «Τέλος στο κλείδωμα». Το έχω να σηκώνω τέτοιες σελίδες σε μερικές ώρες. Ένα κίνημα για να ζήσουμε κανονικά μιας και οι κυβερνήσεις από ό,τι φαίνεται έχουν βαλθεί να μας ξεκάνουν. Δεν μπορεί να μην αντιλαμβάνονται τις επιπτώσεις των lockdowns. Απλά δεν μπορεί.

Γιατί δεκαπλάσιοι οι θάνατοι από τα lockdowns

Οι ρυθμοί αύξησης των αυτοκτονιών αγγίζουν το 60% στα δυτικά κράτη. Για τα υπόλοιπα δεν υπάρχουν καν στοιχεία. Οι μισοί γάμοι είτε έχουν διαλυθεί είτε βρίσκονται λίγο πριν τη διάλυση. Ακόμα και τα παιδιά αρχίζουν να νιώθουν τις επιπτώσεις των lockdowns. Η ενδοοικογενειακή βία έχει εκτοξευτεί σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Ας λυπηθούν τουλάχιστον τα παιδιά.

Σημαντικά χειρουργεία είτε αναβάλλονται λόγω Covid είτε ακυρώνονται από τους ίδιους τους ασθενείς. Οι προληπτικές εξετάσεις ρουτίνας επίσης σταμάτησαν. Μια μερίδα του κόσμου αποφεύγει τα νοσοκομεία αυτό τον καιρό γιατί απλά φοβάται. Θάνατοι που θα μπορούσαν να αποφευχθούν από έγκαιρη διάγνωση απλά θα συμβούν.

Τα lockdowns προκάλεσαν και προκαλούν ασύλληπτη οικονομική καταστροφή. Έχουν διαλύσει τα 3/4 των οικονομιών του πλανήτη. Αν αφαιρέσεις τα χρήματα που τυπώνουν μέρα-νύχτα στην ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα και την Fed δεν γνωρίζω αν έχει μείνει και τίποτα από τις πραγματικές οικονομίες των χωρών.

Η καταστροφή των οικογενειακών προϋπολογισμών και το άγχος που τη συνοδεύει έχει οδηγήσει σε κατακόρυφη αύξηση των καρδιαγγειακών νοσημάτων και εγκεφαλικών. Σε άνοδο και ο καρκίνος ο οποίος δεν αντιμετωπίζεται όπως θα έπρεπε λόγω της κατάστασης. Πράγμα που θα οδηγήσει σε ρεκόρ θνησιμότητας από την επάρατο νόσο.

Η λίστα είναι ατελείωτη. Θα μπορούσα να γράφω μέχρι αύριο γιατί τα lockdowns μας δολοφονούν. Δεν χρειάζεται να είσαι λοιμωξιολόγος για να καταλάβεις τι προκαλούν. Αν δεν μένεις στο Ντουμπάι βλέπεις τι γίνεται γύρω σου. Τι συμβαίνει με τον εαυτό σου, την οικογένειά σου, τους φίλους σου, τους συναδέλφους σου. Πρέπει να έχεις σοβαρό πρόβλημα αντίληψης για να μην αντιλαμβάνεσαι τη λαίλαπα της καταστροφής που έχουν εξαπολύσει.

Δεν με πείθει κανένας ότι οι επιτροπές ειδικών που έχει κάθε κυβέρνηση και απαρτίζεται υποτίθεται από τους καλύτερους επιστήμονες κάθε χώρας δεν έχουν αντιληφθεί τον όλεθρο που προκαλούν. Δέκα φορές περισσότερους νεκρούς. Κάποιοι θα δικαστούν στο μέλλον για αυτό. Να είστε βέβαιοι.

Δεν μπορεί να μην έχουν γνώση. Αντί όμως να κάνουν κάτι για αυτό ανακοινώνουν καθημερινά ακόμα σκληρότερα μέτρα. Για κάποιο μυστηριώδη λόγο που δεν αντιλαμβάνομαι.

Όταν οι κυβερνήσεις πλέον συνειδητά δολοφονούν τους πολίτες τους ίσως κάτι πρέπει να κάνουμε. Μήπως να το κλείσω το domain;

Tom Papatolis

tomsnews.io

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .