Παρασκευή, Ιανουαρίου 8

Η Maria Menounos περιμένει δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας!

Η Maria Menounos περιμένει δίδυμα μέσω παρένθετης μητέρας!

Το 2021 ξεκίνησε με τα καλύτερα νέα για τη Maria Menounos. H 42χρονη ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα παρουσιάστρια αποκάλυψε στην εκπομπή της

«Better Together», ότι μαζί με τον σύζυγό της Keven Undergaro πρόκειται να γίνουν γονείς.

«Είναι όμορφο, θα έχουμε μια οικογένεια. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου όπου θα υπάρχουν κι άλλα παιδιά δίπλα για να παίξουν και δεν θα φοβόμαστε. Το Λος Άντζελες δεν το έχει αυτό» ανέφερε, αποκαλύπτοντας την πρόθεσή τους να μετακομίσουν πλέον στο Νάσβιλ, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε καλύτερες συνθήκες. «Σίγουρα σκεφτόμαστε να μετακομίσουμε, ιδίως τώρα που θα αποκτήσουμε παιδιά. Θέλουμε να τα μεγαλώσουμε κάπου που θα υπάρχουν κι άλλα παιδιά για να παίζουν στη γειτονιά και δεν θα νιώθουμε φόβο. Το L.A. δεν το έχει αυτό» και πρόσθεσε: «Σ' αυτή τη φάση με παιδιά στη ζωή μας, θέλω κάτι διαφορετικό... νομίζω ότι το Nashville είναι μια καλή επιλογή».

Η Maria Menounos δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να αποκτήσει παιδιά, αλλά και τις δυσκολίες που προέκυψαν αφού μετά την εγχείριση για την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι της το 2017, έπρεπε να συμβουλευτεί τους γιατρούς της για το αν μπορεί να μείνει έγκυος.

Ωστόσο, η Menounos και ο σύζυγός της Keven Undergaro, που παντρεύτηκαν στο χωριό του πατέρα της παρουσιάστριας στην Αρκαδία το 2018, πήραν την απόφαση ότι θα αποκτήσουν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, και σύμφωνα με τα τελευταία λόγια της Menounos αυτό φαίνεται πως έχει ήδη δρομολογηθεί.

 

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .