Σάββατο, Ιανουαρίου 2

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΚΑΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ, ΦΙΛΤΑΤΟΙ! ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΔΕ ΜΟΥ ΘΕΛΑΤΕ; ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ!


Διαβάζω το άρθρο της Τρικλοποδιάς

Φοβούνται ΜΗΝΥΣΕΙΣ! Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά απαλλαγή της ευθύνης κατά την διαχείριση του κορωνοϊού

και μου σηκώνεται η τρίχα κάγκελο! Γιατί εμμέσως πλην σαφώς επιβεβαιώνομαι στις υποψίες, που έχω εκθέσει σε προηγούμενο άρθρο μου:

MIA ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ : ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΚΑΝΑΔΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΝ ΠΛΗΡΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙ…

Τι έγινε, γιατρουδάκια; Ακολουθούμε τα χνάρια των φαρμακευτικών, που παράγουν τα εμβόλια και ζητάμε κι εμείς ασυλία; Γιατί καμάρια μου; Γιατί τόση ανησυχία;

Τι λάθη κάνατε κατά τη διαχείριση της “πανδημίας”; Οέο; Γιατί για να φοβάστε για αγωγές και μηνύσεις δε θα είναι ψιλολαθάκια και ψιλοαμέλειες αλλά χοντροεγκλήματα!

Και όταν λέμε έγκλημα, σε ένα μόνο μπορεί, να πάει ο νους του ανθρώπου: στο φόνο! Και όχι! Δεν υπερβάλλω καθόλου!

Μήπως τα κάνατε κι εσείς μπ@@ρδέλο, όπως οι συνάδελφοί σας στην Ιταλία;

Μήπως διασωληνώνατε κόσμο άνευ λόγου και αιτίας;

Μήπως του χορηγούσατε οξυγόνο με υψηλή πίεση και τον στέλνατε με συνοπτικές διαδικασίες στον άλλον κόσμο;

Μήπως ακολουθήσατε κατά γράμμα τα δήθεν θεραπευτικά αλλά στην ουσία δολοφονικά πρωτόκολλα, που ακολούθησαν και οι Ιταλοί συνάδελφοί σας;

Μήπως αποκρύψατε τις θεραπείες που όντως υπάρχουν και αφήσατε τον κόσμο στο έλεος του σατανά;

Μήπως καταπατήσατε κατάφωρα τον όρκο του Ιπποκράτη, που δώσατε κάποτε;

Μήπως εν τέλει είστε κι εσείς συνένοχοι εν γνώσει ή αγνοία σας στο μεγάλο έγκλημα που συνετελέσθη και ακόμα συντελείται εις βάρος της ανθρωπότητας;

Και τώρα, αρχίζετε και αντιλαμβάνεστε, ότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον και ακόμα και ο σιωπών δοκεί συναινείν;

Πάντως να ξέρετε! Τίποτα δε μένει κρυφό! Και αργά ή γρήγορα τα στόματα θα ανοίξουν, όπως άνοιξαν και στην Ιταλία! Και αργά ή γρήγορα η δημοκρατία θα αποκατασταθεί και η δικαιοσύνη θα λειτουργήσει! Και έκαστος θα λάβει κατά τα έργα του!

Γιατί ο κώδικας της Νυρεμβέργης εξακολουθεί, να είναι εν ισχύ! Και αν με το πρόσχημα της “πανδημίας” και της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης προβήκατε σε δολοφονικές πειραματικές “θεραπείες” εις βάρος των ασθενών σας, τότε η δικαιοσύνη θα είναι αμείλικτη!

Οι δέκα κανόνες του κώδικα για “Επιτρεπόμενα Ιατρικά Πειράματα”:

1. Η εθελοντική συναίνεση του εξεταζόμενου είναι απολύτως απαραίτητη.

2. Το πείραμα πρέπει να παράγει καρποφόρα αποτελέσματα για το καλό της κοινωνίας.

3. Το πείραμα θα πρέπει να σχεδιαστεί και να βασίζεται σε αποτελέσματα πειραμάτων σε ζώα.

4. Το πείραμα πρέπει να διεξάγεται έτσι ώστε να αποφεύγεται κάθε περιττή σωματική και ψυχική οδύνη και τραυματισμός.

5. Δεν πρέπει να διεξάγεται πείραμα όταν υπάρχει εκ των προτέρων υποψία θανάτου ή τραυματισμού ως αποτέλεσμα.

6. Ο βαθμός κινδύνου, δεν πρέπει να υπερβαίνει εκείνον που καθορίζεται από την ανθρωπιστική σημασία του προβλήματος που καλείται να επιλυθεί από το πείραμα.

7. Θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες προετοιμασίες και να παρεχθούν οι κατάλληλες εγκαταστάσεις για την προστασία του εξεταζόμενου, ακόμη και από τις ελάχιστες πιθανότητες τραυματισμού, αναπηρίας ή θανάτου.

8. Το πείραμα πρέπει να διεξάγεται μόνο από επιστημονικά εγκεκριμένα πρόσωπα.

9. Κατά τη διάρκεια του πειράματος ο εξεταζόμενος είναι ελεύθερος να τερματίσει το πείραμα εάν έχει φτάσει στη φυσική ή ψυχική κατάσταση όπου η συνέχιση του πειράματος του φαίνεται αδύνατη.

10. Κατά τη διάρκεια του πειράματος, ο υπεύθυνος επιστήμονας πρέπει να είναι προετοιμασμένος να τερματίσει το πείραμα σε οποιοδήποτε στάδιο, εάν έχει λόγο να πιστεύει, ότι η συνέχιση του πειράματος είναι πιθανό να οδηγήσει σε τραυματισμό, αναπηρία ή θάνατο του εξεταζόμενου.

Ουάου! Να και τα πειραματικά εμβόλια, που απαγορεύεται ρητά και κατηγορηματικά, να γίνουν χωρίς τη συναίνεση του ανθρώπου!

Και μην ξεχνάτε! Πάλι σύμφωνα με τα όσα αποφασίστηκαν κατά τη δίκη της Νυρεμβέργης κανείς δεν απαλάσσεται της ατομικής του ευθύνης! Κανείς δεν μπορεί, να βρει ως δικαιολογία, ότι εκτελούσε εντολές! Κανείς δεν μπορεί, να βγάλει την ουρά του απέξω και να τη βγάλει καθαρή, αν έχει τη φωλιά του λερωμένη! Γκέγκε, παίδες;

Και μαντέψτε και για ποιον άλλον χτυπάει η καμπάνα! Για τα μπ@τσόνια βεβαίως βεβαίως, που έχουν παραπάρει ψηλά τον αμανέ και κατατρέχουν το δύσμοιρο ΄Ελληνα τάχα μου δήθεν, ότι εκτελούν εντολές!

Don’t worry, be happy! Aτομική ευθύνη δε μας τσαμπουνάτε τόσον καιρό; Ατομική ευθύνη για όλους! Και θα φάτε καλά! ΄Αντε γεια!

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

ΜΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ

 .triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .