Τρίτη, Ιανουαρίου 12

Πολύ πριν τoν Τραμπ η Ντόρα Μπακογιάννη ζητούσε εισβολή στο Μαξίμου όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση (vid)


Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολούθησε τις τριτοκοσμικές εικόνες στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, όπου εισέβαλαν ακροδεξιοί οπαδοί του Ντόναλντ Τραμπ.

Οι πολιτικές ηγεσίες – κάποιες υποκριτικά – σε ολόκληρο τον πλανήτη καταδίκασαν τα πρωτοφανή γεγονότα.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι επιφανή στελέχη του εγχώριου πολιτικού προσωπικού είχαν… εμπνεύσεις που παραπέμπουν στον τραμπισμό, πολύ νωρίτερα. Το βίντεο που θα δείτε παρακάτω φανερώνει το μέγεθος της υποκρισίας όσων σοκάρονται σήμερα.

«Θα ήθελα πάρα πολύ να πάω για να φωνάξω με όλη τη δύναμη της φωνής μου «φύγετε, έχετε καταστρέψει και τα λίγα πράγματα που επιβίωσαν εν μέσω κρίσης. Αν πάω εγώ όμως, θα πουν ότι είναι η ΝΔ από πίσω. Έτσι εύχομαι ένα πραγματικό κίνημα να βρει την έκφρασή του στις διαδηλώσεις και να καταλάβει αυτή η κυβέρνηση ότι δεν υπάρχει η λογική όσες διαδηλώσεις μας βοηθάνε είναι καλές και όσες όχι τις ονομάζουμε διαδηλώσεις παμπλουτήδηδων».

Αυτό είχε δηλώσει η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας σε δημοσιογράφους σε εκδήλωση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, με αφορμή το ψευτοκίνημα των “Παραιτηθείτε” το 2016.

H ίδια πριν από έναν περίπου χρόνο, ζητούσε εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου. Δείτε το βίντεο και μπορεί ο καθένας να συγκρινει τις δηλώσεις της αδελφής του σημερινού πρωθυπουργού με όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ.

Δείτε το βίντεο

https://lapolitica.gr/%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d-%cf%80%cf%81%ce%b9%ce%bd-%cf%84o%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80-%ce%b7-%ce%bd%cf%84%cf%8c%cf%81%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7/

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

    Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .