Πέμπτη, Φεβρουαρίου 18

Εγκληματικό το 1ο lockdown των 40 ημερών. Μετέφεραν το πρόβλημα αυτούσιο στο μέλλον!

Σε μια άλλη χώρα αυτό θα αρκούσε για να πέσει η κυβέρνηση.

ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

Πρόκειται για άλλο ένα σημαντικό άρθρο, στο οποίο θα αποδείξουμε με μαθηματικά και με αποδεκτό διεθνώς επιδημιολογικό μοντέλο πως με το 1ο lockdown η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετέφερε την εκτόνωση του 1ου κύματος της πανδημίας στο μέλλον με ένα lockdown που δεν χρειαζόταν, δίνοντας τη χαρακτηριστική βολή στην οικονομία. Αν η επιτροπή δεν τό ήξερε τότε είναι άσχετη. Αν το ήξερε τότε υπάρχει δόλος. Ιδομεν. Τα δικαστήριια θα το πούν είτε εντός είτε εκτός Ελλάδας. Ο κόσμος θα καταλάβει απο πιο πρίν όμως.

Απο την αρχή της πανδημίας λέμε

  1. πως η επιτροπή είναι κατώτερη των περιστάσεων
  2. πως τα lockdown δεν γίνονται σωστά (βλέπετε εδώ και εδώ). Στις διασυνδέσεις δείχνουμε τι προκύπτει με τα lockdown στη περίπτωση που γίνουν σωστά και στη περίπτωση που δεν γίνουν (Θεσσαλονίκη).
  3. πως η ανοσία αγέλης δεν μπορεί να επιτευχθεί και πως το όλο αφήγημα αποτελεί διαφημιστικό κόλπο (βλέπετε εδώ, εδώ, εδώ).

Tα υπόλοιπα θα τα διαβάσετε εδώ και εδώ. Αναμένεται συνέντευξη μου στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 99.4 της Θεσσαλονίκης.

Το άρθρο έχει γραφεί αλλά και πάλι θα το αφήσουμε σε άλλα sites να το αναπαράγουν πρώτα. Θα το ανεβάσουμε δύο εβδομάδες μετά και εδώ.

 https://zcode-gr.blogspot.com/2021/02/1-lockdown-40.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .