Κυριακή, Φεβρουαρίου 14

Τραγωδία: 12χρονος αυτοκτόνησε λόγω της κατάθλιψης που του προκάλεσε το lockdown

O 12χρονος Hayden Hunstable από το Τέξας κρεμάστηκε τρεις ημέρες πριν τα γενέθλιά του.

Σύμφωνα με τον πατέρα του το αγόρι ένιωθε «λυπημένο και μόνο» λόγω του lockdown για τον κορονοϊό.

Όπως είπε ο μικρός Hayden δεν μπορούσε να διαχειριστεί την απομόνωση και την κατάθλιψη που προκάλεσαν τα αυστηρά μέτρα λόγω του κορονοϊού.

Τον Hayden βρήκε νεκρό μέσα στο δωμάτιό του η 9χρονη αδερφή του τον περασμένο Απρίλιο.

«Ο κορονοϊός σκότωσε τον γιο μου. Πιστεύω ότι θα ήταν ζωντανός σήμερα αν δεν είχε υπάρξει ο κορονοϊός. Δεν είχα αντιληφθεί ότι έδινε μάχη με την κατάθλιψη. Ήταν ένα χαρούμενο παιδί που τον αγαπούσαν φίλοι και συγγενείς» δήλωσε ο τραγικός πατέρας του 12χρονου.

Μιλώντας για την αποφράδα 17η Απριλίου ο πατέρας του Hayden είπε ότι η ημέρα είχε ξεκινήσει τέλεια. «Του είχα δώσει ένα φιλί και τον αγκάλιασα αφού είχε βοηθήσει τον παππού του να φτιάξουν μια βλάβη. Όταν έφυγε ο πατέρας μου μείναμε εγώ, ο Hayden και η αδερφή του στο σπίτι. Ο Hayden ανέβηκε στο δωμάτιό του και μετά από λίγο ήρθε τρέχοντας η αδερφή του και μου είπε ότι κρεμάστηκε».

«Του έκανα μαλάξεις αλλά δεν μπορούσα να τον σώσω. Βίωσα κάτι τρομακτικό εκείνη την ημέρα και δεν εύχομαι σε κανέναν να το ζήσει. Έχω ακόμα εφιάλτες» κατέληξε ο τραγικός πατέρας.

Πηγή

 /24wro.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .