Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25

Δώρα Χρυσικού: «Ψέμα ότι ο Λιγνάδης ήταν στην Ιθάκη το ’15 – Έχω στοιχεία για τις Αρχές»

«Ας του πει κάποιος πως με ψέμματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του»
xrisiko

«Βόμβα» από την ηθοποιό που ζει στην Ιθάκη τους περισσότερους μήνες του χρόνου

Η Δώρα Χρυσικού «καίει» τον Δημήτρη Λιγνάδη και δηλώνει ότι έχει στοιχεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι αρχές.

Η ηθοποιός που ζει αρκετούς μήνες του χρόνου στο νησί του Ιονίου, με ανάρτησή της στο Facebook κάνει λόγο για κατάφωρο ψέμα του γνωστού σκηνοθέτη στο απολογητικό του υπόμνημα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες, τον Αύγουστο του 2015 όπου σύμφωνα με τον καταγγέλοντα προχώρησε σε αποτρόπαιες πράξεις στην Επίδαυρο, ο ίδιος βρισκόταν στην Ιθάκη. Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης ισχυρίζεται μάλιστα ότι η Ελένη Κούρκουλα

φιλοξένησε εκείνον και τον αδερφό του στο σπίτι της στο νησί.

«Ας του πει κάποιος πως με ψέμματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του»
Η Δώρα Χρυσικού στην ανάρτησή της αναφέρει ότι έχει στη διάθεση της στοιχεία και προτίθεται να τα καταθέσει στις αστυνομικές αρχές.

«Λοιπόν αυτή είναι η κατάπτυστη απολογία του Λιγνάδη» γράφει και παραθέτει απόσπασμα από το υπόμνημα. «Ας του πει κάποιος πως με ψέμματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ’ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί» έγραψε η Δώρα Χρυσικού.

facebook sharing button

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%94%cf%8e%cf%81%ce%b1-%ce%a7%cf%81%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%a8%ce%ad%ce%bc%ce%b1-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%bf-%ce%9b%ce%b9%ce%b3%ce%bd%ce%ac%ce%b4%ce%b7%cf%82-%ce%ae%cf%84%ce%b1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .