2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ... 2 ΣΤΑΘΜΑ... ΓΙΑΤΙ;;;

Φωτογραφία που ελήφθη την Τρίτη

Κινεζικό εστιατόριο λειτουργεί κανονικά στην πλατεία Συντάγματος

 Η στήλη HΡΕΜΟΛΟΓΙΟ της «εφημ. δημοκρατίας» με όλο το θάρρος και χωρίς παρεξήγηση, επιθυμεί όπως επισημάνει στους Έλληνες που ασχολούνται (εις μάτην) με τον κλάδο της εστίασης ότι είναι κορόιδα.

Για ποιο λόγο κάθεστε και πονοκεφαλιάζετε και αγχώνεστε αν ο κληρονόμος της πρωθυπουργίας και ελέω Μέρκελ ηγεμών σάς ρίξει κάνα ξεροκόμματο και αργήσει καμιά βδομάδα το φαλιμέντο σας, ενώ υπάρχουν λύσεις;

Λύση Νο 1: Να βρείτε τρόπο να σερβίρετε φαγητό στον Κούλη και την κουστωδία του – όσοι και να είναι αυτοί και όπου και να βρίσκονται, θα εφευρεθεί δικαιολογία για το σύννομον της μασαμπούκας.

Μερικές ωραίες (αλλά όχι πειστικές) προφάσεις θα είναι ως ακολούθως:

«Να, ξέρετε, τους αγαπάει ο κόσμος και μαζεύτηκαν πολλοί, το φαγητάκι ήταν πρόχειρο και δεν κράτησε πολύ, και ποιος σας είπε ότι παρανόμησαν κ.λ.π.».

Άλλος τρόπος να λειτουργήσετε κατάστημα εστίασης δίχως να σας ενοχλήσει κάποιος είναι να γίνετε Κινέζοι – να, καλή ώρα όπως αυτοί οι συμπαθέστατοι ιδιοκτήτες που λειτουργούν το κινεζικό εστιατόριο στην οδό Όθωνος, στην πλατεία Συντάγματος, σε απόσταση αναπνοής από τη λατρεμένη Βουλή.

Προσέξτε τη φωτογραφία, που ελήφθη εχθές:

Η μπροστινή είσοδος έχει κατεβασμένα ρολά.

Στα τραπεζοκαθίσματα μέσα στη στοά υπάρχουν αλυσίδες.

Όμως, αν μπεις από το πλάι και είσαι Κινέζος, μια χαρά θα εξυπηρετηθείς.

Καλή όρεξη σε όλους και περαστικά στα ταλαίπωρα θύματα, στους φορολογουμένους της ..τριτοκοσμικής αιρετής μοναρχίας…

ΠΗΓΗ

 https://shmantikanea.blogspot.com/2021/02/2-2.html#more