Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καλεσμένη σε εκπομπή

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ισχυρίστηκε ότι γνώριζε εδώ και 20 χρόνια για τη δράση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Πλήθος κόσμου, συμπεριλαμβανομένων αρκετών γνωστών ηθοποιών, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/2) έξω από το υπουργείο Πολιτισμού, για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την Λίνα Μενδώνη.

Μεταξύ τους ήταν και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό» ισχυρίστηκε -μεταξύ άλλων- ότι γνώριζε εδώ και 20 χρόνια για τη δράση του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Εγώ προσωπικά έχω έρθει για συμπαράσταση. Δεν πάει άλλο. Έχουμε ξεκινήσει έναν αγώνα και πρέπει να τον ολοκληρώσουμε. Ζητάμε την παραίτηση της υπουργού Πολιτισμού διότι θεωρούμε ότι δεν καλύπτει καθόλου σωστά τη θέση της. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί για να μπορέσουμε να εργαζόμαστε ως κανονικοί άνθρωποι, χωρίς να φοβόμαστε οποιουδήποτε τύπου επίθεση.

Γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Πώς μπορεί να μιλήσει κάποιος όταν δεν έχει συμβεί στον ίδιο; Εγώ έχω προσπαθήσει να παροτρύνω όλα αυτά τα χρόνια, αυτά τα παιδιά να μιλήσουν. Όλος ο κόσμος που αναρωτιέται “γιατί δεν μίλησαν”, να σκεφτεί ότι πρόκειται για ανήλικα παιδιά στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όταν σου δίνεται ευκαιρία να ξεκινήσεις τη δουλειά σου ο φόβος είναι τεράστιος για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου μπροστά σε ανθρώπους που έχουν καίρια θέση στα πράγματα. Για μένα ήταν σκοπός της ζωής μου να είμαι σήμερα εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: Reader.gr 

 https://www.gazzetta.gr