Κυριακή, Φεβρουαρίου 21

Ιρίνα Σάικ: Ολόγυμνη... μόνο με το ολόχρυσο κραγιόν 24Κ στα χείλη της

shayk4

Η 35χρονη Ρωσίδα supermodel ποζάρει για την προώθηση της νέας Pure Gold Lip Mask, τη νέα επαναστατική θεραπεία με χρυσό για τα χείλη και αφήνει ελάχιστα στη φαντασία

Η Ιρίνα Σάικ δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να εντυπωσιάσει.

Η 35χρονη Ρωσίδα καλλονή φόρεσε μόνο το χρυσό κραγιόν της -για την ακρίβεια τη νέα θεραπευτική μάσκα χειλιών από χρυσό 24 καρατιών, της φημισμένης εταιρείας Mimi Luzon- και πόζαρε ολόγυμνη.


Πρόκειται για μια νέα επαναστατική θεραπεία των χειλιών με φύλλα χρυσού που εμπνεύστηκε η διάσημη Ισραηλινή αισθητικός Mimi Luzon, ειδική στην υγεία του δέρματος, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας. Στο διάσημο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται πολλά κορυφαία μοντέλα, όπως βέβαια η Ιρίνα Σάικ και οι αδελφές Τζίτζι και Μπέλα Χαντίντ.

shayk_3
shayk2
shayk1





«Όταν θέλω το δέρμα μου να φαίνεται λαμπερό, πάντα εμπιστεύομαι τη Mimi», εξηγεί η Ιρίνα Σάικ, προσθέτοντας για τη «μαγική» χρυσή μάσκα χειλιών: «Βάλαμε όλη μας την αγάπη για τον χρυσό, μαζί με την απόλυτη γνώση της περιποίησης της επιδερμίδας και  φτιάξαμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό».



Protothema.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .