Σάββατο, Φεβρουαρίου 20

Νέα μαρτυρία κατά του γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη επιβεβαιώνει την καταγγελία του 25χρονου θύματος

Χθες τη νύχτα, κατέθεσε ως μάρτυρας στον εισαγγελέα νεαρός άντρας, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πολλές από τις καταγγελίες του 25χρονου.
 

Του Δημήτρη Δαμιανού

Ακόμη μία κατάθεση έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο των ερευνών για τις καταγγελίες σε βάρος του γνωστού σκηνοθέτη-ηθοποιού.

Χθες τη νύχτα, κατέθεσε ως μάρτυρας στον εισαγγελέα νεαρός άντρας, ο οποίος φέρεται να επιβεβαίωσε πολλές από τις καταγγελίες του 25χρονου, ο οποίος επίσης κατέθεσε χθες μήνυση σε βάρος του γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη για την αποπλάνηση και το βιασμό του σε ηλικία 14 ετών, το 2010

.

Το μάρτυρα επικαλείται στη μήνυση του ο 25χρονος, υποστηρίζοντας ότι ήταν στην παρέα των παιδιών στην οποία ο σκηνοθέτης έκανε ανήθικες προτάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη όταν, μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του, ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες κι έπειτα τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις.

Ο νεαρός φέρεται να υποστήριξε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι και ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ.

Για τον καταγγελλόμενο βιασμό του 25χρονου είπε ότι είναι σίγουρος ότι λέει την αλήθεια κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/nea-martyria-kata-tou-gnostou-ithopoiou-skinotheti-epivevaionei-kataggelia-25xronou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .