Σάββατο, Φεβρουαρίου 20

Ισπανία: Γηροκομείο σταμάτησε τη δεύτερη δόση του εμβολιασμού, καθώς 46 άτομα πέθαναν μετά την πρώτη δόση

spain-giro

Η δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer COVID σταμάτησε σε Γηροκομείο στην Ισπανία μετά από 46 θανάτους από covid19 μετά την πρώτη δόση. Το γηροκομείο Nuestra Señora del Rosario (Παναγία του Ροδαρίου) είναι σε κατάσταση σοκ λόγω μαζικών θανάτων μετά από εμβολιασμούς mRNA.

Όλοι οι κάτοικοι και οι εργαζόμενοι στην εγκατάσταση έλαβαν την πρώτη δόση mfNA Pfizer στις αρχές Ιανουαρίου, σύμφωνα με το μεγάλο ισπανικό μέσο ενημέρωσης ABC de Sevilla.

Οι περισσότεροι κάτοικοι αρρώστησαν αμέσως μετά τις ενέσεις.

Πολλοί πιστεύεται ότι έχουν προσβληθεί από το [SARS-CoV-X από – MIRASTNEWS] COVID-19, παρά το γεγονός ότι «εμβολιάστηκαν».

Η υπηρεσία υγείας της Ανδαλουσίας ανέφερε ότι τουλάχιστον 46 τρόφιμοι του συγκεκριμένου γηροκομείου έχουν πεθάνει από τον Ιανουάριο. Το Γηροκομείο Notre-Dame έχει μέγιστη χωρητικότητα 145 κατοίκων.

Η Junta de Andalucía (περιφερειακή κυβέρνηση) παρενέβη στις αρχές Φεβρουαρίου για να μειώσει τον αριθμό των θανάτων. Αλλά οι άνθρωποι συνέχισαν να πεθαίνουν. Το ισπανικό Υπουργείο Υγείας είναι τώρα υπεύθυνο για να περιορίσει το φαινόμενο.

Η κατάσταση παραμένει τραγική, καθώς τουλάχιστον 28 τρόφιμοι και 12 άλλα άτομα βρέθηκαν θετικοί για το [SARS-CoV-2 από το – MIRASTNEWS] COVID-19 την περασμένη εβδομάδα. Ως εκ τούτου , οι υγειονομικοί υπάλληλοι σταμάτησαν όλες τις άλλες ενέσεις mRNA. Η Ομοσπονδία Δημοσίων Υπηρεσιών επέκρινε τη Notre-Dame για το ότι δεν ενέργησε νωρίτερα. Η εργατική ένωση είπε ότι η απάντηση ήταν ανεπαρκής αφού οκτώ άτομα πέθαναν στις 18 Ιανουαρίου. Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 30 στις 28 Ιανουαρίου.

Η Ισπανία βρίσκεται συνεχώς στις ειδήσεις σχετικά με τις ενέσεις mRNA. Ο υπουργός Υγείας Salvador Illa δήλωσε τον Δεκέμβριο ότι η υπηρεσία του διατηρεί μια βάση δεδομένων για όλους τους πολίτες που αρνούνται το mRNA. Είπε ότι ο κατάλογος θα κοινοποιηθεί σε όλα τα μέλη της ΕΕ.

Ένας επαγγελματίας υγείας στην Ισπανία ανέφερε επίσης πρόσφατα ότι αρκετοί εμβολιασμένοι με mRNA είχαν εισαχθεί σε νοσοκομεία στην περιοχή της Μούρθια με εγκεφαλίτιδα.

Πηγή: dimpenews.com

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%99%cf%83%cf%80%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%93%ce%b7%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%bf%ce%bc%ce%b5%ce%af%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%ac%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b7-%ce%b4%ce%b5%cf%8d%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .