Τρίτη, Φεβρουαρίου 16

Εμβολιασμοί: Ακυρώνονται τα ραντεβού 8:00 έως 10:30 - Ανακοίνωση υπουργείου Υγείας

Εμβολιασμοί 

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, η έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος, για σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, μετατίθεται για τις 10:30 σε ολόκληρη την Αττική, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το υπουργείο Υγείας.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση, ενώ επισημαίνεται ότι οι "οι πολίτες που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό από τις 08:00 έως τις 10:30 θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους".

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η Πολιτική Προστασία έχει κάνει ισχυρή σύσταση για προσοχή στους κατοίκους του Βόρειου Τομέα Αθηνών και της Ανατολικής Αττικής, ζητώντας τους να παραμείνουν στα σπίτια τους ως τις 10 το πρωί.

Συνεπώς, αλλάζει και το ωράριο για τον εμβολιασμό στις περιοχές αυτές, καθώς, σε συνέχεια ανακοίνωσής της, οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν στις 10:30 το πρωί.


Εμβολιασμοί: Ακυρώνονται τα ραντεβού 8:00 έως 10:30 - Ανακοίνωση υπουργείου Υγείας


Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, ανακοινώνουμε ότι για ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, σήμερα Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, η έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος μετατίθεται για τις 10:30.

Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Οι πολίτες που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό από τις 08:00 έως τις 10:30 θα ειδοποιηθούν για τον επαναπρογραμματισμό του ραντεβού τους.

Ποιες περιοχές αφορά η σύσταση της Πολιτικής Προστασίας

Η Πολιτική Προστασία αργά το βράδυ ενημέρωσε πως τα φαινόμενα θα είναι έντονα σε πολλές περιοχές της Αττικής και γι’ αυτό έκανε ισχυρή σύσταση να μείνουν οι κάτοικοι στα σπίτια τους ως τις 10 το πρωί.

Οι περιοχές αυτές, που επηρεάζονται και στο θέμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό σήμερα, είναι οι: Βόρειου Τομέα Αθηνών [Δήμοι Πεντέλης (Μελίσσια, Πεντέλη, Νέα Πεντέλη), Κηφισιάς (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη), Μεταμόρφωσης, Πεύκης – Λυκόβρυσης, Αμαρουσίου, Ψυχικού – Φιλοθέης (Ψυχικό, Νέο Ψυχικό, Φιλοθέη), Χολαργού – Παπάγου, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας, Βριλησσίων, Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου] και της Ανατολικής Αττικής [Δήμοι Ωρωπού (Ωρωπός, Αυλώνα, Κάλαμος, Συκάμινος, Πολυδένδρι, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Καπανδρίτι, Αφίδνες), Μαραθώνος (Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Γραμματικό, Βαρνάβας), Ραφήνας – Πικερμίου, Διονύσου (Άγιος Στέφανος, Δροσιά, Διόνυσος, Άνοιξη, Σταμάτα, Κρυονέρι, Ροδοπόλεως), Αχαρνών (Αχαρνές, Θρακομακεδόνες), Παλλήνης (Παλλήνη, Γέρακας, Ανθούσα), Παιανίας (Παιανία, Γλυκά Νερά), Σπάτων – Αρτέμιδος, Λαυρεωτικής (Λαυρεωτική, Κερατέα, Άγιος Κωνσταντίνος), Σαρωνικού (Καλύβια Θορικού, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Κουβαράς, Παλαιά Φώκαια), Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Κρωπίας, Μαρκοπούλου – Μεσογαίας].

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .