Τρίτη, Φεβρουαρίου 23

Στην χώρα αυτή κανείς δεν ξέρει να πεί τη λέξη “Αποτύχαμε”. Είναι σε άλλο κόσμο.

ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

Δεν αντιλαμβάνονται τί συμβαίνει με τον κορωναϊό. Αυτό είναι σίγουρο. ΑΠΕΤΥΧΑΝ. Απο την άλλη πλευρά έχεις τον Τσίπρα να λέει αριστερές μαλακίες. Δεν είμαι ούτε δεξιός ούτε αριστερός ούτε… μεσαίος να κρέμομαι. Οταν κάτι ταιριάζει να λέγεται με ένα τρόπο πρέπει να λέγεται. Σε αυτό το κλίμα δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής για τον πολίτη. Ολα τα κόμματα είναι συνεργαζόμενα σωματεία. Και όχι δεν φωνάζω για να φάω και εγώ. Δεν είναι και ούτε ήταν ποτέ εκεί το θέμα.

“Δεν βρήκαν έτοιμο δρόμο, τον έφτειαξαν” λέει ο υπουργός “ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ” για να μη φαίνεται ο Κικίλιας της μΣΤΕ και να βγαίνει αλώβητος. Από μακρυά κάνουν μπαμ πως ήταν άσχετοι. Τα Lockdown και η διαχείριση του εμβολιασμού είναι η Αχίλειος πτέρνα τους.

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;

To πρώτο Lockdown ήταν μεγάλη επιστημονική γκάφα που αποδεικνύεται με μαθηματικά, μαθηματικά του Ζουγανέλη. Το ίδιο πάνε να κάνουν και τώρα. Περιμένω λοιπόν το τρίτο lockdown και μετά θα τους πεταχτούν τα μάτια, όπως και των έξω, γιατί και αυτοί έχουν κάνει λάθη. Σοβαρά λάθη. Η επιτροπή πρέπει να πάει στη φυλακή. Δεν το λέω για πλάκα. Το πιστεύω ακράδαντα.

Στα παρακάτω διαγράμματα φαίνονται τα ενεργά κρούσματα του ιού για τρείς χώρες, την Ιαπωνία, το Ισραήλ και την Ελλάδα.

Στο διάγραμμα που ακολουθεί είναι ένας υπολογισμός, με δικό μας software.

Παρατηρείστε ενδεικτικά 

  1. με τι τρόπο και πότε η παράμετρος Rt ελλατώνεται και πάει απο το 2.5 στο 1 που σταματάει η μετάδοση του ιού (διακεκκομένη γκρίζα γραμμή).
  2. πως ελαττώνεται ο αριθμός ενεργών κρουσμάτων (κόκκινη καμπύλη) πηγαίνοντας στο μηδέν, απο τη στιγμή που το Rt=1 και μετά. Αυτό βοηθάει να κατανοήσετε και τα παραπάνω γραφήματα. Οι μωβ γραμμές έχουν κορυφές. Αυτές οι κορυφές αντιστοιχούν χοντρικά σε κορυφές, όπως η κόκκινη καμπύλη του παραπάνω σχήματος.

Παρατηρείστε επίσης:

  1. πως o αριθμός των ενεργών κρουσμάτων σε Ιαπωνία και σε Ισραήλ πέφτει και ήδη η τιμή της Ro(t) για τις δύο χώρες είναι μικρότερη της μονάδας (το γράφουμε και ως Rt<1), που σημαίνει πως στις δύο αυτές χώρες έχει σταματήσει με τα ειδικά μέτρα που έχουν πάρει τη διάδοση του ιού. Η Ελλάδας έχει πολύ μικρή τιμή Rt σύμφωνα με το διάγραμμα αλλά σκέφτεται να κάνει ολικό lockdown ενώ αρχίσει να ανεβαίνει. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα lockdown!
  2. πως η Ελλάδα έχει τους περισσότερους νεκρούς-πεθαμένους ανα εκατομμύριο και είναι η χώρα με τα πιο βάρβαρα lockdown
  3. ότι Ιαπωνία και Ισραήλ δεν φαίνεται να έχουν παίξει με τα νούμερα στις ανακοινώσεις των κρουσμάτων. Η Ελλάδα όμως είναι φανερό απο το σχήμα της καμπύλης πως τα έχει πειράξει. Τόσο φανερό όσο το όνομά μου!

Η Ιαπωνία που βασικά έχει λάβει μόνο ειδικά μέτρα έχει τους λιγότερους νεκρούς. Εδώ η εστίαση κλίνει στις 8 το βράδυ και τα supermarkets στις 9 αντί στις 10 το βράδυ. Σχολεία, ΜΜΜ κανένας περιορισμός. Ολα κανονικά. Μάσκες, καθαριότητα, αποστάσεις, κάθετος εξαερισμός – μια ιδέα δική μου (γνωστή απο το καλοκαίρι και γραμμένη σε αυτό το ιστολόγιο) που πρόσφατα άρχισε να εφαρμόζεται και άλλα κόλπα που δεν χρειάζεται η Δύση να ξέρει, γιατί δεν θέλει.

Φαίνεται τρελλό με τόσα μέτρα η Ελλάδα να έχει τόσους νεκρούς, άρα ή τα νούμερα που ανακοινώνει η Χούντα είναι ψεύτικα ή τα μέτρα που επιβάλλει η επιτροπή δεν είναι τα πρέποντα, πέραν του ότι έχουν κάνει τεράστια ζημιά στην οικονομία. Προσωπικά θεωρώ πως η επιτροπή έχει κάνει τεράστια επιστημονικά λάθη και η σχέση των μελών της με φαρμακευτικές εταιρείες οδηγεί σε αυτονόητο συμπέρασμα.

Σημειώστε πως τα παραπάνω ΔΕΝ αποτελούν μαθηματική απόδειξη πως με τα lockdown η επιτροπή τα έχει κάνει μπάχαλο. Αυτό θα έλθει τη στιγμή που πρέπει.

Η κυβέρνηση να αισθάνεται υπο παραίτηση. ΑΠΕΤΥΧΕ και αυτό σας το απέδειξα.

 https://zcode-gr.blogspot.com/2021/02/blog-post.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .