Παρασκευή, Φεβρουαρίου 26

Υπόθεση Λιγνάδη: Μήνυση κατά των μηνυτών θα καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας

Μηνύσεις θα καταθέσει αύριο Πέμπτη ο Αλέξης Κούγιας κατά των δύο ανθρώπων που καταγγέλλουν τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, ο ένας βρίσκεται στη Σουηδία (είναι Σουηδός πολίτης) και κατήγγειλε βιασμό του το 2010 και ο άλλος είναι Αιγύπτιος και κατήγγειλε βιασμό του στην Επίδαυρο το 2015.

Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη θα υποβάλει και αίτημα για εξέταση μαρτύρων που σύμφωνα με τον εντολέα του ήταν μαζί του στην Ιθάκη την περίοδο που φέρεται να συνέβη ο καταγγελλόμενος βιασμός του 2010.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο οι μάρτυρες είναι η Ελένη Κούρκουλα (πρώην υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων), ο Διονύσης Παναγιωτάκης (ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Action 24) και ο Γιώργος Κουβαράς (δημοσιογράφος του Action 24) και ο ηθοποιός Αγησίλαος Μικελάτος.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega και δήλωσε ότι αναμένει η ένσταση ακυρότητας που κατέθεσε να γίνει δεκτή κάτι που σημαίνει ότι η υπόθεση θα επιστρέψει στην ανάκριση, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αποφυλακιστεί και η διερεύνηση θα ξεκινήσει από την αρχή.

 https://www.documentonews.gr/article/ypothesh-lignadh-mhnysh-kata-twn-mhnytwn-tha-katathesei-o-alexhs-koygias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .