Σπύρος Παπαδόπουλος .. Ο Ξεπουλημένος ξεφτίλας που μας λέει να κλειστούμε μέσα, και αυτός γλεντάει

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» Σπύρος Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας. Είχε κάνει τη διαφήμιση για το «Μένουμε σπίτι».

Ο κόσμος τον άκουσε, πειθάρχησε, καθώς στο πρόσωπο του Σπύρου είδε έναν δικό του άνθρωπο.

Στη συνέχεια όμως τα πράγματα άλλαξαν. Μετά το πρώτο lockdown, ήρθε το δεύτερο, μετά το τρίτο και ο κόσμος άρχισε να κουράζεται και να αγανακτεί.


Όσο μάλιστα οι ειδικοί του έλεγαν να μένει μέσα τόσο περισσότερο ένιωθε να ασφυκτιά.


Δεν ήταν άλλωστε λίγες οι περιπτώσεις που βλέποντας το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ο πολίτης ένιωθε προδομένος καθώς την ώρα που εκείνος ήταν κλεισμένος μέσα, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, του έδιναν και καταλάβαινε.


Γι’ αυτό χθες ο Σπύρος ξεφτίλος αποφάσισε να απαντήσει στους επικριτές του. 


Δεχόμενος την ασίστ από καλεσμένου του, απάντησε στο «Μας λέει να κλειστούμε μέσα και αυτός γλεντάει» με ξεκάθαρο τρόπο.


Είπε λοιπόν ότι όλοι οι καλεσμένοι της εκπομπής δεν μπαίνουν στο στούντιο αν δεν κάνουν τεστ. Όλοι είναι… τσεκαρισμένοι και «καθαροί» καθώς η παραγωγή της εκπομπής δεν θέλει να πάρει το παραμικρό ρίσκο.


Μάλιστα χθες καθόλη τη διάρκεια της εκπομπής εμφανιζόταν στην οθόνη το αντίστοιχο μήνυμα. Οι τηλεθεατές ενημερώνονταν ότι οι καλεσμένοι έχουν κάνει τεστ και ότι στην εκπομπή τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής που ζητούν οι ειδικοί.

11 ΕΚ. ΕΔΩΣΕ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΙΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ... 20 ΕΚ ΕΔΩΣΕ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΙΣ ΝΔ ΓΙΑ ΣΠΟΤ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΠΑΤΟΣ ..... ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΣΑ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΗΚΕ ΣΟΛΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ .... ΧΟΡΕΨΕ ΣΠΥΡΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΕΘΥΜΟ !! ΑΙΣΧΟΣΣΣΣ!!!!

 .ksipnistere.com